-Asus18-CLH

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -Asus18-CLH, 13 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Długo się przybierałem (kilka lat), ale wreszcie postanowiłem, że i ja założę temat o sobie. W końcu gram już w tę grę pooonad 7 lat, na forum też czasem się udzielam, więc chyba pora na mnie. Czy kogoś to zainteresuję to ja nie wiem, ale Show można zacząć :D.

Zacznijmy od podstaw...

Imię - Jacek
    Wiek - 21
    Gdzie mieszkam - Londyn. Z Polski jestem z województwa Podlaskiego (chyba tyle wystarczy ^^)
    Kolor oczu - Zielony (no musiało paść to pytanie :D)
    Znajomość języków - Polski i oczywiście Angielski
    Co aktualnie robię - Jestem na trzecim roku studiów (kurs to, Computer Science), a później się zobaczy, czy będę kontynuował edukację
    Ulubiona firma komputerowa - Tu chyba nie muszę pisać, bo widać to po awatarze :D
    Zainteresowania - Nagrywanie oraz składanie filmów na YouTube, origami, słuchanie muzyki i wiele więcej
    Numer buta - 45 (nie wiem na co to komu :D)

Ciekawostki...

Ciekawostka Nr1 - Dnia 13/11/2017 wbiłem Pułkownika (niestety).
    Ciekawostka Nr2 - Pomimo, że mam Pułkownika to nie mam fulki.
    Ciekawostka Nr3 - Gościnnie wystąpiłem u jednego YouTubera.
    Ciekawostka Nr4 - Może to nie tylko dzięki mnie, ale wypełniając formularz o grze Darkorbit, zapytanie było. Co zrobić, by gra była lepsza. Napisałem, by naprawili wyświetlanie się nagród u góry ekranu gry. I ekipa to zrobiła. Naprawili to.
    Ciekawostka Nr5 - Nagrałem swój pierwszy filmik z kamerką i się pozytywnie przyjął na YT.

Jako, że mamy kapitalizm, to każdy może się wypowiedzieć w moim temacie ;). Zapraszam do zadawania pytań (jest szansa, że nie na każde będę wstanie odpowiedzieć) i życzę miłych konwersacji.

Ponieważ na początku się nie przywitałem to zrobię to na końcu.

Witam Wszystkich bardzo serdecznie :)

Notatka
    Mogę nie mieć za bardzo czasu, by odpowiedzieć, w krótkim czasie dlatego proszę o wyrozumiałość i cierpliwość :).

18/11/2017 - dodaną nową ciekawostkę.

Ostatnie edytowanie: 18 listopada 2017
  2. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Witam i o zdrówko pytam. U jakiego YouTubera jeśli można wiedzieć? :D

3. LavaAldar3

LavaAldar3 User

Pozdro asus ,kiedy metki bijemy? xD

4. Również witam :). A jak zdrówko, hmm no chyba dobrze. Jakoś się żyje ;). A co do gościnnego wystąpienia to byłem u "KM7". Co prawda w Darkorbit nie gra, ale to było dla mnie zaskoczenie, że się ktoś zgłosił do mnie, by pomóc nagrać film.

Takie pytanko. Czy tutaj w tym temacie można podawać nazwy innych gier?

Jak będę miał wolny czas to pewnie coś się pokombinuje :).

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

siemanko ziomus :) nie no z taka ranga to koniecznie musi byc pvp :) mozesz udowodnic ze ranga idzie w parze ze skillem :) pytanie kiedy? :)

6. Witaj Wilczku :). Ja na pułkownika nie zasługuję, bo ja mam taką zasadę, że jak się ma taką rangę to trzeba być bardzo dobrym. Dlatego wolałem szeregowego pułka. Nawet szef major by styknął.

Znaczy wiesz, ja też chcę PvP, ale może być problem. Mam problemy ze swoim dyskiem SSD, który uniemożliwia mi poprawne korzystanie z komputera, przeglądarek i innych programów. Może to brzmi jakbym chciał się wycofać z walki, ale tak nie jest. Walka, by była bardzo słaba z mojej strony, bo mój dysk w każdej chwili może się zawiesić przez - 2 do 10 sekund nawet. Przez ten czas to praktycznie dechę mogę zaliczyć i nic nie pokażę. Nawet dzisiaj biłem się z jednym graczem i jaki był rezultat? No cóż, nie padłem, ale zwiechę zaliczyłem i przez te 5 sekund mi przeciwnik uciekł.

Postaram się rozwiązać ten problem jak najszybciej. Jeżeli mi się to nie uda to kupię po prostu nowy dysk. Bo ja już nerwowo nie wytrzymuję przez ten dysk. Nie raz mnie korci, by go wyjąć i wywalić przez okno.

Ciągle pamiętam o tym PvP i zgłoszę się do Ciebie jak problem będzie rozwiązany i będziemy mogli wykonać normalną walkę.

Trochę się rozpisałem no ale takie są realia. Jak coś to jesteś mile widziany w moim kąciku. :)

7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Witam ;) Ktoś zapomniał o tradycji i nr buta nie podał :rolleyes:

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

w takim razie pozostaje mi czekac na ustabilizowanie sie sprzetu :) a tak chwalisz te asusy :D

9. A dobry wieczór. A co to za tradycja, że ja nic o niej nie wiem? ^^. No dobra podam :D. Numer mam 10 tutaj w Angli, a Polski to 45 ;)

I dalej będę chwalić, ale wiesz. Ten SSD to firma Samsung niestety :D. Z Asusa to mam tylko telefon oraz kartę dźwiękową. :)

10. Alfa.Star

Alfa.Star User

telefon z asusa :D ja wole sony :p

11. Witam pana :D

Numer buta wrzuć w poście nr 1 bo znów ktoś nie zauważy :D

A najlepszy telefon to Szajsung Galaxy Note (teraz nr 4 wersja C) (nie piszę o wysokobudżetowym Note 8 ;))

12. Każdy ma swoje fantazje :D. Jeden woli to, a drugi co innego ;)

Już zedytowałem pierwszy post. Też kiedyś byłem fanem Samsunga, ale zaczęli robić coraz większy bubel i te telefony chodziły tak, jak by nie chciały. Muszę się trzymać swojej firmy. Może, a nóż będzie sponsoring kiedyś ^^.

13. No fajnie :D
    Problem Samsunga polega na tym iż robi dobre telefony ale tylko te flagowe (SERIA s i Note :) z czego najpierw wychodzi S-ka by chwilę później wyszedł trochę mocniejszy Note) Względnie dobrą serią jest jeszcze A wprowadzona niedługi czas temu (patrząc na postęp technologii) :D

14. Znaczy, co do tych Samsungów to można by podyskutować. Zgodzę się, że klasa S "była" jak dla mnie dobra, bo bardzo długo używałem Samsunga Galaxy S2 i praktycznie jak byłem w technikum 3 lata temu to ten telefon wygrywał z innymi telefonami jak Iphone. Nadal mam ten telefon, który służy mi do odsłuchiwania różnych materiałów, ale Samsung coraz bardziej mi podpada. Najpierw Telefon, teraz dysk... Nie zdziwię się jak i telewizor Samsung niedługo padnie chociaż jest w miarę nowy.

Kiedyś potrafiłem bronić Samsunga i brałem wszystko na klatę jak ktoś obrażał tę firmę, ale teraz to nie mam zamiaru tego kontynuować...

15. Nie róbmy ze mnie jakiegoś fanboya :D Ja Korzystałem z Nota 2 :) i niedawno w końcu kupiłem sobie Nota 4 wersja C z exynosem bo F od snapdragona się grzeje :p
    Wiadomo że przy tak szerokim asortymencie jakim dysponuje samsung nie wszystko będzie wysokiej jakości niestety :p

16. No tak, pralki (chyba :D), lodówki, telefony i tak dalej. Kup sobie taki telefon, który wybucha to będzie akurat na sylwestra :D.

17. Alfa.Star

Alfa.Star User

spoczko szanuje za ten wybor :) chociaz jako telefon to mi sie nie widzi :D

18. Tak jest ten świat stworzony, że każdy lubi co innego :D.

19. No sześć, zielonooki. :D

20. Alfa.Star

Alfa.Star User

No dokladnie :) A do klanu kiedy wrocisz?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.