atak innych graczy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .Kmz_Eliasz., 19 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gdy atakujem inych graczy i strzelam do nich to lasery zadnego damage nie robia tylko rakiety co to za bug w wyposazeniu mam wszystko okej wszystkie lasery wlozone nawet na dronach i na 1 stronie i na 2 stronie

2. Jedyne co mi na obecną chwilę przychodzi do głowy to formacja dronów "X". Zgodnie z opisem w trakcie jej używania lasery nie zadają obrażeń w innych graczy. Więc pytanie jest proste, czy korzystasz może z formacji X?:rolleyes:
    formacjaX.png
    Temat przeniosłem w odpowiedniejsze miejsce, dział Skargi służy do pisania zastrzeżeń odnośnie pracy moderatorów.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. DODGE-19

DODGE-19 User

Albo w opcjach masz zaznaczone "pokazuj wzrastające ilości trafień" :p nie pokazuje ile bijesz i ile ciebie bija, ale dmg wchodzi ;)

4. A może po prostu nie masz już amunicji laserowej? :D

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.