Aukcja dzienna problem PL3

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika »νєтєяαη«™, 20 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam,

Zauważyłem, że jest mały problem z aukcją dzienną na PL3.
    Mianowicie, wczoraj koło 21:45 postawiłem ponad 50kk na statek Aegis Weteran.

Do tej pory nie mam ani kredytów, ani żadnej wiadomości czy aukcja została wygrana/przegrana. W hangarze brak statku.

W historii aukcji dziennej nie ma wyników z dnia 19.09.

Pytanie, co robić ?

2. kris0211.

kris0211. User

"Problem jest znany". Nic nie zrobisz.

3. Mam ten sam problem z LF3 i generatorem osłony...

4. kris0211.

kris0211. User

5. ViperΔ

ViperΔ User

Jeżeli nie masz wiadomości to wygrałeś ale nie dostaniesz zbyt prędko statku/kredek

6. ja za aukcja z 20 go dostałem wylicytowane po24 godz , ale dostalem ok , a tez se wkurzylem !!
    , musiała byc jakas awaria

7. hryncu

hryncu User

Już Ci mówię Ci o co chodzi. Na aukcji nie obowiązują milisekundy, tylko sekundy. Sam miałem tak jak Ty. Inna osoba postawiła na tego aegisa dokładnie w tej samej sekundzie co Ty, przez co w systemie pojawiła się pewna rozbieżność. Można powiedzieć, że nikt nie wygrał tego aegisa bo nie było żadnego wyprzedzenia czasowego. A przynajmniej tak mi to właśnie support wytłumaczył gdy to miałem.

8. ViperΔ

ViperΔ User

To powinni to poprawić bo to jest chore że jest niby 2 wygranych

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.