Aukcja i antybot

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika A7XTheREV, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. A7XTheREV

A7XTheREV User

Witam, mam wielką prośbę do adminów... Proszę, wyłączcie ten antybot na aukcji, ponieważ nic się nie da kupić... Próbowałem coś zalicytować 10s przed końcem, a tu wyleciał antybot i nic z tego nie wyszło. I tak już kilka razy miałem, że w ostatnich sekundach wyskakuje antybot...

2. Jeżeli chodzi Ci o to, że przed końcem aukcji (tak ok. 30 sekund) próbujesz coś licytować i nie jest to brane pod uwagę (przechodzi na następną aukcje), to taki problem ma miejsce od jakiegoś czasu. Rozwiązanie? Licytować przed czasem podanym w nawiasie, a najlepiej minutę przed końcem danej aukcji.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. A7XTheREV

A7XTheREV User

Nie chodzi mi o to, że przechodzi na następną akcję. Żeby coś zalicytować to wystarczy 10s przed końcem kliknąć licytuj. Gdybym licytował minutę przed końcem to na pewno ktoś by mnie przelicytował, a gdy licytuję 10s przed końcem jest duża szansa, że wygram. Szansa ta znika gdy pojawia się antybot, ponieważ zanim się on załaduje, zanim wpiszę kod (nieraz trudno odczytać) i zanim się aukcja z powrotem załaduje to mija 20s...

Ładowanie się aukcji jest drugim problemem. Strona domu aukcyjnego strasznie długo się ładuje. Mam nadzieję, że zostanie to poprawione.

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

a przebijasz o wartosc minimalna czy dodajesz cos na zapas?

5. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

przecież gościu pisze, by wyłączyć w aukcji okienko do wpisywania kodów :)
    zanim kod wpisze, przed końcem akucji, to aukcja mija :)
    nie wiem czym to jest spowodowane, ale ja też miewałem to okienko, które wyskakiwało po kilkukrotnym licytowaniu pod rząd czegoś tam, jakby system chciał sprawdzić, czy nie jestem automatem aukcyjnym :)
    przyznaję, że od jakiegoś czasu nie wyskakuje to-to coś, choć też stawiam hurtem na różne pierdoły, a czemu i komu tak się dzieje, to tylko nieomylna ekipa DO raczy wiedzieć :)

6. Rozumiem. Jeżeli wpisujesz po raz drugi to samo cenę to ona powinna się automatycznie zapisać. Dlatego również polecam korzystanie z tej opcji, a jeżeli u Ciebie jakoś jej brakuje - licytowanie najlepiej te 30 sekund przed aukcją (w sensie, że już Twoja aukcja ma być brana pod uwagę). System po prostu nie nadąża zapisywać wszystkie dane przed końcem aukcji i wrzuca je do następnej aukcji.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

7. MOD_AL

MOD_AL User

Zamykam i do archiwum.

Pozdrawiam!
    MOD_AL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.