Opinie Aukcje

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Zientula, 3 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy chcecie nowych surowców w montowni?

1. Tak

2. Nie

3. Nie wiem

4. Jestem za wykasowaniem aukcji a nie ulepszaniem

Wyniki będą widoczne dopiero po głosowaniu.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zientula

Zientula User

Witam. :D
    Mam propozycję dodania części surowców złomy itp. z alienów na aukcję godzinną i tych kabli itp na aukcję dzienną. Ewentualnie dodajcie co tam jeszcze chcecie bo tych surowców nie pamiętam wszystkich.
    np te dziwadła do ulepszeń lf4 i większy pakiet cdd. Skoro gra idzie na bicie alienów do montowni to można i kredki w to wpakować. Gracze skarżą się na trudność robienia kont w końcu. Oceniajcie i dopisujcie jak to widzicie po swojemu bo jestem w pracy i teoretycznie teraz skręcam szafki. Nie musicie dopisywać dokładnie tego jak chcecie aktualizować aukcję, bo bp zrobi to po swojemu. Napiszcie jak oceniacie potrzebę dodania tego.
    I w miarę możliwości dopiszcie czy jesteście początkującymi czy już koksami.

P.S. Jak już o aukcji mowa. Drogie BP czemu xenomit można kupować odrazu za 100 uri na aukcji a niema go w sklepie? :D

Pozdro
    Ave JA!!! :D

2. ViperΔ

ViperΔ User

I bym chciał i nie bo gdyby te surki weszły do aukcji to by zaraz weszła topka i wszystko by kupowała ale po dłuższym czasie weszła by ta nie wiem jak to nazwać... grupa tych już gorszych graczy od topki? Nw ale wtedy ja bym miał szanse iść w górę bo taka LF4 nie da mi 5 dmg tylko 17 bo ja nie mam ulepszonych LF4 i długo nie będę miał bo drony dopiero na 3-5 mam :D
    Ja jestem graczem lepszy niż średniak ale nie koks czyli AZ full lf4 havo i herki takie tam troche PET zrobiony

3. Zientula

Zientula User

Zawsze można po chamsku dodać jakiegoś aliena dającego dużo kredek na mapach flaksów albo na DK podnieść zarobek kredytów :D
    Ale tak serio to koksy rzucą się bardziej pod to lf4 a słabsi pod części do montowni. Z resztą i tak na aukcjach do gadania najwięcej ma ten co ma najwięcej kasy. :D

4. Jest dobrze teraz :) Nie ma co zmieniac :D
    Chociaz dodalbym aukcje 30min w ktorej bylyby tylko boosty ;)

5. Zwiększyć drop scrapu i nie było by problemu :D

6. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Temat zamknięty z powodu braku aktywności.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.