Aurus na 4-5

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika __THORGAL__, 16 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czy to normalne, że zbieram 10 szt. Aurusu w jednym miejscu na 4-5, czy to nie jakiś bug? Poza tym zakłócenia: chcę lecieć w jedną stronę, a lecę w drugą itp. Co to jest???

2. Ale po ubiciu aliena zbierasz aurus?
    Czy był? Jeśli był możliwe że chwile wcześniej ktoś ubił tam piraty a surowiec po prostu został.
    Co do "zakłuceń" występują po ubiciu boss stReunera i jest to normalne i po paru sekundach przechodzi :)

3. Chyba od bardzo niedawna, bo nie było takiego "bajeru".
    Co do Aurusu, to ubiłem niedobitka Bossa Krystallina i nie wiem, czy to z niego ten Aurusik, czy czekał tam wcześniej. A dlaczego u Ciebie są "zakłucenia", a nie zakłócenia :)

4. A do czego teraz się odnosisz do zakłucenia które daje Boss stReuner? To jest już od bardzo dawna. Polecam polecieć na swoją bazę na x-8 i poubijać parę bossów. Zapewne o ten efekt chodzi

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Aurus możemy dropić tylko i wyłącznie z piratów. Oczywiście jest to zjawisko normalnie. Ktoś zestrzelił interceptory, które wyskoczyły z Deadly Battleray'a i nie zebrał Aurusa. Jeśli chodzi o efekt, to nie jest bug. Efekt ten pojawia się kiedy jesteśmy za blisko Bossa StauneRa. Ten efekt zmienia Nasz kierunek i trwa kilka sekund.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

6. Żbiku efekt jest kiedy bijesz bossa, a nie kiedy przelatujesz ;)

7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Zle sprecyzowałem:mad: Efekt pojawia się kiedy zaczniemy strzelać Bossa oraz znajdujemy się w jego zasięgu. ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

8. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Od siebie dodam, że wystarczy jakikolwiek atak w kierunku ów aliena, żeby nam odwrócił kierunki lotu. Tak więc nie tylko strzelanie z laserów, a także użycie mechanizmu Kamikaze da taki efekt.

Dodatkowo, uber StreuneR nie potrafi już nam odwrócić kierunku lotu.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.