awans w rankingu

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 15 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

siemano, czy może na pl2 dzieje się ostatnio jakaś grubsza akcja likwidowania botów z górnej półki? awansowałem o 3 miejsca w dalszym ciągu za mną i przede mną jest ta sama osoba wiec to nie dzięki nabiciu punktów. konta są likwidowane? jest tez opcja ze ktoś się przefirmowal i spadł w rankingu albo bił na minus i poważka a z nią ranking spadł ale w ta wątpię żeby ktoś chciał z top 200 wylecieć chociaż róże rzeczy się dzieją :) pytam tak z czystej ciekawości :p

2. pewnie znowu wolfa zbanowali:D
    a nie jest pomyłka :p
    no ja tez skoczyłem pewnie bany poszły

3. niech banują *ups* itp.:) pvp nie ma sensu z tymi programami:mad:

2.20. BOT - rozpowszechnianie informacji o botingu
    Zabronione jest reklamowanie, omawianie, rozpowszechnianie oraz pytania o niedozwolone skrypty wspomagające grę (boty). Konta użytkowników łamiących ten punkt Regulaminu będą sprawdzane pod kątem korzystania z bota.

Kara:
    BOT - 51 pkt

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 grudnia 2015
  4. polo79

polo79 User

czas najwyzszy zeby BP kasowalo boty

5. na pl3 podobna sytuacja tylko jeszcze mam to
    Następna niższa ranga " [​IMG]Szeregowy major ma obecnie około 0 punktów rangi." :)

6. śmiechu warte te wasze skrypty od wykrywania botów:eek: mydlić oczy najwazniejsze:confused:

7. MetallicA

MetallicA User

jezeli ten skrypt by działał to 90% graczy było by zbanowanych ,

8. Heiken

Heiken User

banuja graczy z tegp co słyszałem mają zbanować ok. 800 kont ogólnie na wszystkih serwerach :) na pl 2 pewnie połowa z tego :p

9. 90% zbanowanych graczy jest przez to ze w ciagu doby czasu za duzo nabila expa w tym za duzo misji porobila oraz w miedzy czasie za duzo boxow zostala zbrana. najlepiej to grac uwaznie niezbyt wyruzniac sie i pilnowac sie na kazdym kroku bo nastepny ban mozesz sam wylapac i pozegnac sie z kontem :D

10. LaserFire3

LaserFire3 User

A zbanowali 512 - jaka równa liczba

11. Brak aktywności w temacie, kłódka.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.