BA_ASTRAL ☃⛄

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika BA_ASTRAL, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

1. No fakt, ale najpierw muszę się przyzwyczaić do jego nowej funkcji. :D

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Proszę nie manipulować ekipą, Żbikowi jest dobrze na posadzie MODa, jako SMOD by się tylko męczył :D Z takimi różnymi... marudzącymi... :p

3. Często masz w zwyczaju wypowiadanie się za innych ? - Od razu widać że chcesz mu podwędzić świeżo zwolniony stołek. Nieładnie. :cool:
    Nie pozwolę, aby Żbik nie awansował kiedy ma okazję. A jak będzie trzeba, to i pokażę mu jak radzić sobie z wszelkimi marudami i maruderami.

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

A gdzie tam ja? Moja obecność na forum nie jest stabilna godzinowo- raz jestem więcej, raz mniej. Nawet jak by mi zaproponował ktoś bycie SMODem to bym odrzucił. Tak samo odrzuciłbym bycie TM.

Z marudami, czyli ze mną? :D

5. Najważniejsza jest wydajność. Wiem że w godzinę możesz zrobić więcej niż ktoś inny w pięć. Nie przekonałeś mnie tym. :cool:

Z Tobą też, choć Ty jesteś bardziej irytujący niż marudny. Taki przemądrzałek. :)

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Organizację pracy staram się mieć na jak najwyższym poziomie, ale oprócz tego trzeba mieć czas i siły- co z tego, że sobie zorganizuję wszystko dobrze, jak cały czas i siły pochłoną obowiązki, a na przyjemności nie będzie już miejsca?

Irytujący? Przemądrzałek? A jednak jesteś wyrocznią :D

7. Musisz więc zamienić swój "zwykły" rower na stacjonarny. Kręcisz nogami, a na laptopie przed sobą ogarniasz forum i inne.
    Kilometr to kilometr. :rolleyes:

Ja tylko wymieniam co mnie w Tobie denerwuje. Co ciekawe jak na ironię dobrze że taki jesteś, bo podoba mi się to.
    Nie jesteś nudny.

MOD_TORO lubi to.
  8. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Tak, wszystko pięknie ładnie, rower stacjonarny itd. Ale na nim nie utrzymasz takiego tempa co w terenie. Dlaczego? Brak podmuchu powierza, pocisz się niemiłosiernie przy niskich wydajnościach...

Dobrze, że ja Ci się nie podobam, bo bym wtedy się bał :D

MOD_TORO lubi to.

9. Nie można mieć wszystkiego. - Nie ma takiego skryptu, co by wszystkim dogodził. ;) (ale teraz fajnie wymyśliłem, co nie ? :p)

Dzięcioł, nie przeginaj... :cool:

10. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Chyba masz Greckie korzenie, że tak filozofujesz :p

Gdzie ten dzięcioł? Zaraz go pogonie, nie będzie mi tu drzew psuł...

MOD_TORO lubi to.
  11. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Wydaje mi się, że Astral również musi przyzwyczaić się do nowej posady :rolleyes:

PS. Tak czytam i czytam i oczom nie wierzą. Chcecie mnie wywyższyć na jakiegoś Boga :D A to tylko "S" przed "MOD" :rolleyes:

12. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

ale Ci zapaprali temat : D
    Kop na szczęście :)

MOD_TORO lubi to.
  13. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

same spamery :eek:

14. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

a to tylko G przed tl. Haha
    Trzeba ogarnąc :D

15. STRONG

STRONG User

Astralku,
    doczekałeś się:)
    Gratulacje

MOD_TORO lubi to.
  16. No w końcu po tylu latach ten dział nabiera barw!

Oby jak najwyżej Zieloniasty, gratulacje. :D:p

MOD_TORO lubi to.
  17. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

ban dla wsyćkich? [​IMG]
    bojam się :(
    żebym miał więcej zabawek do psucia i lagowania? :D

TL_Eviana. lubi to.
  18. A dlaczego nie, Ty chociaż potrafiłbyś naprawić. :D

19. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

nie wszystko sie da... no i po co naprawiać? :p