Balansowanie gry

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 22 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. I gdzie te zmiany? :)

2. Alfa.Star

Alfa.Star User

bylo cos na twichu ze beda

Ostatnie edytowanie: 11 listopada 2017
  3. Zary-pl

Zary-pl User

Kiedyś może nadejdą?:rolleyes:

4. CADD

CADD User

Dobrze to teraz ja coś powiem:
    Pamiętam jak jeszcze mocki miały cooldown naprawdę długi i zobaczyć jakby ktoś jej używał to była naprawdę rzadkość a zmiana na krótsze cooldowny była o tyle dobra że wszystkie profi-designy się czymś oznaczały konkretnym. Teraz venom będzie masakrycznie osłabiony a używanie go niczym nie będzie się różniło od używania enfoncera. Diminisher... no cóż ja go używam tylko do alienow ale mocka byla piekielnie przydatna do szybszego bicia dk. Sentinel nawet nie wiem co powiedzieć bo i tak był na razie najrzadziej widzianym profi designem w grze na pl3 (tak gdzieś od roku) i tak jakoś średnio widzę użyteczność jego odświeżonej umki.

O formacjach nic nie powiem

PS. Co to znaczy meta?

5. procent17

procent17 User

I co wiadomo kiedy bedą te zmiany bo sie zastanawiam czy zostawic prof-dresa czy juz surgeona odpalac :p ?

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.