Ban z bicie wojny.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika =MegaMocny=, 14 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy zdażyło się Wam, że byliście poszkodowani w wyniku nieuczciwych działań Polskiej Ekipy?

Ankieta zamknięta 14 listopada 2015.
  1. TAK

75,0%
  2. NIE

25,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Też dostałem bana, tak mi napisał Support. Przez kilka dni prosiłem aby wyjaśniono mi za co mam bana to w ostatniej wiadomości łaskawie poinformowano mnie, że za pushing.

1. Ponieważ żaden "Pushing" nie miał miejsca, proszę o informację w jaki sposób mamy My Gracze udowodnić, że nie mamy do czynienia z oszukiwaniem a tylko z normalna grą?
    W obecnej chwili Uczciwi Gracze nie są wstanie się bronić przed oszustami działającymi pod płaszczykiem Polskiej Ekipy Obsługującej Grę.

2. Czy Ktoś jest wstanie podać mi adres Supportu Niemieckiego do którego można napisać i zgłosić problem bana którego otrzymałem bo byłem lepszy, bo ja latam non stop na podwójnych boosterach a gracz którym mnie atakował nie, że to ja byłem atakowany i w większości przypadkach tylko się broniłem, że mocne konta z Topki które się leją na oczach wielu graczy to żaden pushing tylko chęć rywalizacji o miano mocniejszego Gracza, że jak Gracze używają białki, RSB, emp, sepro itd to żaden pushing a tylko rywalizacja, że jak w między czasie bija alieny, zbierają boxy, palladium, sprzedają surowce to mamy do czynienia z normalną grą a nie jakimś wymyślonym "pushingiem"? O innych rzeczach takich jak adresy IP grających, nr seryjnych procesorów lub płyt głównych, dialogach na czacie podczas walki nie wspomnę. Te wszystkie informacje można zweryfikować aby mieć pewność czy mamy do czynienia z "pushingiem" czy normalną grą.

3. Dlaczego jak Ekipa stwierdza, że mamy do czynienia z "pushingiem" nie są karane wszystkie konta biorące udział w tym procederze?
    Zwracam innym Graczom uwagę na fakt, że bana otrzymują tylko gracze którzy wygrywają wojnę a nie przegrywający!

Przeczytałem wątek założony przez ρsчсноρдткд[]™ i widzę że inni Gracze też są poszkodowani w wyniku "ciężkiej pracy" Naszej Polskiej Ekipy Obsługującej Grę.

2. Bana na dzień dzisiejszy za pushing nie można otrzymać dlatego że po ubiciu kilka razy tego samego gracza otrzymuje się niższą nagrodę. Teraz bana można otrzymać tylko i wyłącznie za "gnębienie" ale formalnie dostaje się za pushing. I nie można się bronić przed graczem bo się bana otrzyma.

Czytałem post również ρsчсноρдткд[]™, a na PL1 już z 4 konta mocne były poszkodowane przez takie coś:)

3. Prawda jest taka, że nasza ekipa nie rozumie własnego regulaminu. Jak już dadzą bana, to nie przyznają nam racji nawet kiedy ją mamy i mamy na to mocne dowody. To są starsi, aczkolwiek niedojrzali ludzie, którzy nie mają na tyle dumy żeby się przyznać do błędu albo odpuścić mściwość.
    Pytałam na forum, jak i za pomocą zgłoszeń do pomocy technicznej - kto z naszej czwórki skorzystał, skoro nazywają to pushingiem i odpowiedzi na pytanie nikt się nie podjął. Zapewne masz wojnę z kimś, kto jest w ekipie i znaleźli na Ciebie haczyk - stary sposób. :cool:
    Adres do centrali masz pod każdą odpowiedzią od pomocy technicznej i polecam tam pisać, ja tak właśnie zrobiłam i może coś z tego wyjdzie. Jeden list pewnie i tak niewiele zmieni, dlatego warto próbować i postarać się zwrócić uwagę Niemców na to, co wyprawia nasza ekipa na polskich serwerach, bo w wielkim procencie gracze właśnie przez nich rezygnują z gry.
    Nie wiem jeszcze czy jest jakaś opcja skontaktowania się z ICM, bo to jednak osoba, która przekazuje różne informacje do centrali.

Jaja to dopiero będą jak wrócimy do gry. Zazdrosne flaxy przygotowały sobie konta żeby nas zaczepiać i w ten oto sposób będzie ban za banem za to, że się bronimy. :rolleyes:

4. znam osoby i bylem swiadkiem jak niejedna osoba sobie podkladala setki razy te same konto by nabic tylko punkty do eventu i zrobili cos z tym? niieeee :D skoro lepiej banowac uczciwego co sie bije normalnie z wojnami niz tego co na jednym IP 2 konta ma i sobie podklada :D wniosek jest taki ze trzeba oszukiwac by nie zostac zbanowanym :D bo uczciwosc tutaj nie poplaca :D

jazon161 lubi to.
  5. TL_STRONG

TL_STRONG Guest

Każda tego typu sytuacja może być zgłaszana do pomoc technicznej przy użyciu formularza kontaktowego lub do działu skarg na forum.

Sprawy kar, nakładanych za łamanie Warunków OWH, nie będą rozpatrywane na forum publicznym. Każdy nowy temat w tej sprawie zostanie zamknięta a osoba zakładająca odpowiednio ukarana (zgodnie z obowiązującymi i zaakceptowanymi przez Wszystkich Regulaminami).

Temat zamykam

TL STRONG

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.