BAN ZA NIC

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika matrix232, 11 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
?

Czy zasłużyłem na bana?

1. Tak

4 głos(ów)
    80,0%
  2. Nie, kpina

1 głos(ów)
    20,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matrix232

matrix232 User

Siema, napisałem na czacie JCM po czym dostałem bana na miesiac Na czat?Z tego co mi wiadomo oznacza Just Call Me, więc? Za co bo nie mam pojęcia, co dla BA ktory dal bana znaczy JCM? Czyli ok tez nie można pisać bo to coś złego?
    Porażka jakas..

2. warrriat

warrriat User

Fragmenty regulaminu:
    2. Język czatu
    "Oficjalnym językiem na czacie gry jest standardowy język polski, który jest zrozumiały dla wszystkich (dotyczy także kanałów polskojęzycznych na serwerach INT)."

3. Wiadomości, które utrudniają komunikację na czacie innym graczom, zamierzone lub nie, są zabronione.

"A) Spam, flooding. Dotyczy to przede wszystkim:

- pustych wiadomości,
    - wysyłania kilkukrotnie tej samej wiadomości lub wiadomości bardzo podobnej, spam (także grupowy),
    - wiadomości składające się z dużych liter (oznacza krzyk),
    - pisanie każdego słowa w nowej linijce,
    - wiadomości, których odczytanie jest trudne (np. składające się w całości lub w większości z dużych liter, brak przerw między wyrazami, nadużywanie znaków interpunkcyjnych lub tzw. zlepki np. dsujym)."

Gratulacje. Jeśli dobrze interpretuję regulamin, to nie dość, że złamałeś dwa punkty regulaminu jesnocześnie to jeszcze się do tego przyznałeś.

Przypominam, że forum publiczne nie jest miejscem do pisania takich odwołań/oskarżeń o niesłuszność. Wszelkie zastrzeżenia należy wysyłać w dziale skargi.

3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

a skargi składamy w innym dziale.
    zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.