Banita

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ●●●†ADMIRAL†●●●[PL], 29 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witam wczoraj biłem z kolegą piraty i był ze mna w grupi i był z tej samej firmy i jakims cudem ubiło go moje kamikaze patrze mam przeszło milion na minusie poważania co robić bo mam dobre konto prawie 20 lvl zmienic 2 razy firme i odrobic 300tys czy dajcie jakis pomysł bo BP mnie olewa

2. Niestety ale BP nie ma tu nic do gadania, skoro samemu nabiłeś -1.000.000 poważania to samemu musi to odrobić. Najszybszym sposobem będzie przyjęcie misji Propozycja nie do odrzucenia, jest to specjalna misja dla banitów dzięki której otrzymuje się spore ilości poważania za alieny, kosztem punktów doświadczenia, uridium i kredytów których nie będziesz w tym czasie za nie otrzymywał.

Niestety aby ją przyjąć musisz przerwać lub zakończyć obecnie wykonywane misje.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. ale mam problem bo mam przerwane misje i nie mogę jej znaleźc tej misji

4. Jedyne co mogę doradzić w tym momencie do dokładne przeszukanie wszystkich misji. Raczej to niemożliwe żeby nie było
    jej przy takiej ilości ujemnych punktów. Ewentualnie możesz przelogować się z mapy, może wtedy się pojawi. Oczywiście przerwanie misji oznacza ich całkowite wyłączenie/usunięcie z okienka z misjami, a nie zaprzestanie ich wykonywania(pisze to tak dla pewności:p)

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. znalazłem ale misja nazywa sie wyroznienie dla tych co nie wiedzą

temat zakonczony mozna zamknać a BP dziekuje za błedy bo to przez nich nabiłem minusowe

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 grudnia 2014
  6. To widocznie zmienili nazwę tej misji:eek::confused:

W takim razie zamykam

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.