Banowanie graczy za bota???

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Zeus_33, 12 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Zeus_33

Zeus_33 User

Dzisiaj, zablokowaliśmy konta graczy, którzy używali bota.------>???

2 dni minęły nikt jakoś się zbytnio tym tygodniowym banem nie przejmuje boty dalej latają i nie widzę by jakiś został zabanowany xd xd :D :D i gdzie tutaj ta wielka akcja sprawdzania ? czyżby boty były nie wykrywalne już :D? xd

*Ban
    1 tydzień i poważanie od zera... jak mogę to rozumieć to po tygodniu każdy sobie zbuguje poważanie na tyle ile miał... i dalej będzie tak samo....

*klient
    miało być fajnie sprawnie i szybko a co jest?? lagi takie same jak na przeglądarce.. scina przy zmianach konfy, długie skoki, auto klikerzy oczywiście lagi im nie przeszkadzają bo nawet w ekstremalnych warunkach zaznaczą :D Odświeżanie pod F5... ciągle małe okienko się otwiera i trzeba maksymalizować... nie wiem ta gra to już do rozpaczy mnie czasami doprowadza... jeden wielki burdel i tyle..

2. **Magik**

**Magik** User

myslisz ze nowy klient cos nowego wniesie? najpierw powinni zreorganizowac wslane serwerownie wzmocnic przeplyw danych. pozbyc sie niepotrzebnych smieci z gry typu desingi ktore nic niedaja prucz wygladu. myslisz ze wyzbeda sie kury co znosi zlote jajka? to jestes w bledzie. banuja takich co niedaja pieniedzy

korek185 lubi to.
  3. izi932

izi932 User

niewiem co widzisz złego w tych banach ?? Gracze płakali że nie banują za boty to dali info że banują za boty. A spotkałes kogoś kto by takiego bana za bota dostał ?? No chyba że licząc te konta co ostatnio po x2 lataja. No jak oni daja ogłoszenia do banowania kont z max 5 lvlem to tylko im pogratulować

korek185 i -dshh14- lubią to.
  4. warrriat

warrriat User

Zostało zbanowanych ponad 300 kont. Tych, które latały po 3-2. Teraz niestety latają nowe.

5. Zeus_33

Zeus_33 User

wydaje mi się że designy tutaj nic nie wnoszą xd do działania gry xd... ja tam lubię sobie wybrać jakiś fajny design do latania :D

6. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Drodzy gracze,

Proszę, mimo wszystko, trzymać się tematu :)

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

7. Takie bany za bota poleciały jak za bugowanie powazki czyli żadne , prawda jest taka ze BP ma gdzieś boty i bugi póki kasa sie zgadza a najtrafniej pokazuje to aktualizacja klienta gdzie na klawiszu domyślnym paska premium dali odświeżanie . Boty były są i będą , powazke bugowali buguja i bugowac będą , a klienta robią beznadziejnego bez przemyśleń wiec wniosek jeden pracują tam najgorsi którzy innej roboty nie wyłapali . A zaraz Eviana napisze w razie skarg o boty bugi pisać do PT buhahaha

korek185, kris0211. oraz -dshh14- lubią to.
  8. Ankalagon

Ankalagon User

Jak widzę szarańcza botów zrobiła na BP wrażenie, bez niej problemu nadal by nie było.

korek185 lubi to.