Banowanie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ric0, 24 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ric0

Ric0 User

czemu teraz się nie praktykuje wyławiania i karania botów tak jak na filmiku?

2. Ponieważ..

Administrator na filmiku jest fałszywy?

Ponieważ do zbanowania gracza potrzeba niezbitych dowodów, a słowo moderatora to za mało?

Też mogę się nazwać MOD_Jakiśtam, przelecieć się po mapie, zebrać nicki, pospisywać ID kont do notatnika i powiedzieć że ich zbanuje, ale czy to oznacza, że tak właśnie się stanie?:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. eprolok2

eprolok2 User

Cześć, możliwe, że zrobił filmik tak żebyś ty nic nie widział zamiast normalnie range miał to dodatkowe znaki administratorskie i włożył tam gdzie jego ranga i dlatego go nie widać, do tego jeszcze zmienił nick i specjalny klan aby wszyscy pomyśleli, że to admin lata coś takiego. Kolejny pytanie: dlaczego Ci gracze nie zwrócili się na niego (konto administratorskie) bo jak normalnie grali to widzieli normalną rangę a nie admin, a filmik zrobił i to jest przeróbka i po prostu jest fałszywy. Trzeba jak najszybciej to zgłosić do supportu aby sprawdzili czy to on. Jeśli fałszywy to powinnie pożegnać ze swoim kontem. :rolleyes: przepraszam za błędy, chce Ci pomóc i wyjaśnić o co chodzi w filmie bo widzę takie dziwne zachowanie. :rolleyes:

4. Ech...to było pytanie retoryczne, dobrze wiem że to podróbka.:p Filmik wstawiono w roku 2013, w ekipie jestem od 2012 roku i żadnego MOD'a z takim nickiem nie spotkałem. Klan w którym jest admin na nagraniu to jakiś zwykły klan, problem w tym że admini latają w klanie dla adminów (brak w nim graczy),a tu nie dość że ma sojusze i PONy to jeszcze przez chwilę widać jakiegoś gracza z tego klanu.

Nie wiem jaki sens ma zgłaszanie tego nagrania do supportu skoro film ma ok. 3 lat

Co do przepraszania za błędy, przepraszać to Ty możesz za błędy które już popełniłeś i zdarzyło Ci się to niechcący lub z niewiedzy. Natomiast w Twoim wypadku przepraszasz w momencie pisania posta bo dobrze wiesz, że błędy się w nim pojawią. Nie raz już to pisałem, więc powtarzam ostatni raz, albo naucz się poprawnie pisać po polsku, albo wróć na forum Twojego regionu ponieważ Twoich postów często nie da się czytać. Ja jestem cierpliwy ale tylko do czasu, a gdy ten czas się skończy, będzie źle:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. eprolok2

eprolok2 User

Jak 3 lata minęło to nie ma sensu pisać do supportu, myśle, że jak ty go nie widziałeś to chyba był inny serwer i specjalnie to zrobił. :)
    Pozdrawiam :)

6. Brak aktywności w temacie, kłódka.

Pozdrawiam
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.