bany

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika xddddxxx, 13 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xddddxxx

xddddxxx User

Czy nie uważacie że twórcy tej gry teraz sami podkładaja sobie kłody banując i zabierajac poważanie za te bugi ?? Wiem że zaraz znajdzie sie kilka osób które nic nie znaczą w tej grze i bedą pisać że dobrze zrobili ale patrząc obiektywnie. Bany poszły na dużą ilosć kont rankingowych czyli kont z których twórcy czerpią najwiecej korzyści. A teraz po tych banach to mało komu bedzie sie opłacało kupować 50-tki itp bo po co skoro i tak swojej rangi juz nikt nie odzyska.

2. *ASLAN*

*ASLAN* User

Po co bugowali ? wiedząc że jest to łamanie OWH gry i predzej trzy później ludzie co naginaja te zasady zostana ukarane proste nie potrzebny płacz aby teraz TRZEBA GRAĆ FEIR I TYLE !

3. REVERS

REVERS User

Myślę, że te bany to strzał w 10. ASLAN bardzo dobrze napisał. Poza tym, wszystkie te zbanowane konta, jak to nazwałeś rankingowe, które właśnie straciły poważke za bugowanie nic nie nabijały same. Boty robiące hadesy to jest Twoim zdaniem gonitwa rankingowa? Chyba z deczka kogoś teraz bany zabolały i bardzo dobrze ;) Wreszcie jakiś postęp w tej grze ;)

4. Sok_PL1

Sok_PL1 User

5. Dopiero teraz za wykorzystywanie bugow w grze dają bany? co z ludzmi ktorzy od lat bugowali seprom itp itd? aaaa zapomniałbym te bugi nie były aż tak ważne jak te ostatnie w ktorym BP by moglo odczuc to poważnie na "portfelu" gdy ludzie mieli niezliczone ilosci ammo i duzą ilosc urki :D bo przecież gdyby zależalo im na uczciwej rywalizacji to by także boty były banowane, ale latają dalej 24/7 :D a co z ludzmi ktorzy bugowali powazke? dalej są w rankingu xD czemu ci ludzie ktorzy tam pracują nie są konsekwentni w tym co robią?

rrr-roger500-rrr i Tayua lubią to.
  6. xddddxxx

xddddxxx User

No właśnie pisałem o takich super graczach jak wy. Pewnie nawet żadnej fulki nie macie a sie rozpisujecie. Ta gra juz dawno straciła sens. Teraz sensem tej gry są boty i bugi. Bo po co samemu siedzieć całymi dniami jak można coś miec szybko i za darmo

7. REVERS

REVERS User

Zdziwiłbyś się gdybyś wiedział do kogo piszesz. A wracając - skoro wiesz, że większość wykorzystywała bugi i boty w grze to co Cię tak boli? Gdyby ktoś był rozsądny wiedziałby jak to się skończy, ale nie - stwierdził, że skoro botów nie banują, ileś razy udało coś się zbugować to czemu nie korzystać dalej? Typowe myślenie polaczków, a potem płacz.

8. bugowanie = ban chyba ze jest sie cwanym i ma sie sie wiedzę to konta mu nie wyczyszcza przykładów pełno ze przed banami za bugi dziwnym trafem dostają blokadę konta za wulgarny nick , konta ze zbugowana powazka albo dostały ban za nick albo za pushing i tym sposobem PT nie widzi podstaw do wyzerowania powazki ŚMIECH NA SALI tam albo pracuja idioci albo to celowe zagranie nie wiem co gorsze.

rrr-roger500-rrr lubi to.
  9. Czemu zawsze jak są takie akcję, to ktoś musi wyskoczyć z pretensjami ;.
    Moim zdaniem powinni to robić, zawsze to trochę przesiewa te boty, skutki mizerne, ale w topce widzę spore zmiany.
    Czy tylko ja mam wrażenie że osoba która zakłada takie tematy ma coś za uszami :) Takie spostrzeżenie ;)

PS: Co do dawania możliwości bugowania itp. Nikt tego po mojemu nie robi specjalnie, programista nie wyłapie wszystkiego, i potem są takie osoby, co szukają, no i ktoś w końcu coś znajdzie. Jeśli takie akcje były by w granicach rozsądku, to myślę że by się nie fatygowali, ale skoro ludzie nie znają umiaru to trzeba ich sprowadzić do pionu. Myślę że ostatnie bany które miały 3 stopnie kary wyraźnie to uwydatniły.
    PS2: Podoba mi się strategia banowania na czas eventów ;)

Ostatnie edytowanie: 14 sierpnia 2020
  10. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

dział dyskusyjny jest w innym miejscu, już nie mówiąc o multikoncie autora i caps locku..

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.