bazy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika stworca, 26 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stworca

stworca User

no jak wiadomo ludzie pracują uczą się od mniej więcej 8-16, to jakby dali w sb-ndzl np.od 11 do14 dodatkowy bonus na czas bazy no to byłoby już ok

2. Zmniejszyłoby to ilość pękających baz, jestem na nie.
    Rozumiem, że np. ludzie pracują w jednych godzinach, inni w innych. Bazy są Klanowe, nie jednostkowe.
    Sam pracuję w godzinach 14 ->22, bonus baz jest w godzinach: 18 -> 21 więc nawet sam nie mam jak pomóc ekipie bronić klanowej bazy, ale niemalże zawsze pojawi się ktoś z mojej *(kochanej : ) ) ekipy i jej troszeczkę pod-pilnuje. Na tym to polega, by Klan jako cała ekipa się zbierała i pilnowała, tylu graczy ile może i chce.. to jest Gra, nie życie :) - pęknie baza - stawiaj kolejną i tak BP poszło już na rękę i zmieniło opłaty za naprawy modułów na koszty w kredytach, a nie uridium :) Nawet z obecnymi ustawieniami graczom udaje się ładować deflektory do maksymalnych ich limitów.

Pozdrawiam,
    Neverek
    Ps. nie zrażaj się jak coś :) moje zdanie nie przekreśla pomysłów, jest wiele użytkowników - kto wie : )
    Ps2. jak nie ten pomysł, to następny :)
    PS3. Ciężko przełamać się czasem i podać swój pomysł na forum gdy bierze się pod uwagę jego + i - oraz to że nie wszyscy pozytywnie do tego podejdą, mam nadzieję, że tu Twoja pomysłowość się nie zakończy : )

3. piwoland12

piwoland12 User

I tak BP pracuje nad poprawieniem wytrzymałości baz bo jak wszyscy wiedzą że wystarczy jeden gracz aby bazę rozwalić po cichu.Za jakiś czas żeby zniszczyć bazę będzie trzeba zniszczyć najpierw moduły a dopiero po zniszczeniu modułów będzie można zniszczyć poszycie wystarczy trochę cierpliwości.

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności,zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.