Beacon - nowy design drona

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SpaceEagle[EIC], 12 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aż się niedobrze robi jak się czyta tych dobrodusznych, bo nie mają nawet pojęcia ile tak naprawdę jest w tym okrucieństwa.

Codziennie mijacie biednych Polaków, a przeżywacie jakichś uchodźców, porażka. Swoje 40zł polecam przeznaczyć na głodujące zwierzaczki w schroniskach, one będą Wam wdzięczne.
    A drony są brzydkie, nic specjalnego nawet w wyglądzie tam nie dostrzegam. :cool:

Pewnie MOD zamknie temat, a ja dostanę bana czy cuś, ale no trudno. Chcę żebyście wiedzieli, że jak niektórych czytam to obiad sprzed tygodnia mi się zwraca, aż piecze w gardło. Dziękuję za uwagę, drodzy forumowicze.

2. =Aspazja=

=Aspazja= User

Tak,gram dla relaxu i przyjemności,dla kobiety wygląd to priorytet ;-)

3. Czemu Ty jeszcze nie jesteś moją żoną...

Pablito. lubi to.
  4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Temat zamykam z powodu zejścia na zły temat, a wszystko co do nowych designów jest wszystko powiedziane >tu<.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.