bezmózgi pet

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 4style, 29 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 4style

4style User

co zrobic z tym idiotycznym petem przez cala godzine potrafi podniesc 20 skrzynek, caly czas lata kolo mnie nawet potrafi przeleciec przez skrzynke i jej nie podniesc. chyba wiecej place za paliwo do niego. da sie cos zrobic zeby zaczal sie ruszac ? wsadzilem w niego 4 porotokoly na zasiego i zbieracz jest na 3 poziomie

2. :D wrzuć w niego 12 radarowych na 4lvl-u i przekonasz się jaki samodzielny się zrobi :) Pozdrawiam

3. 4style

4style User

oki bro zaraz sie przetestuje <3

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drogi graczu,
    Im więcej protokołów radarowych tym bardziej "Samodzielny" się on robi.
    Chociaż ja zawsze dawałem około 3-4 radarowych i reszta wydobywcze i dawał radę.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

5. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Tak jak napisał @MOD_M4 jedna z lepszych konfiguracji na PET'a jeśli chodzi o zbzieranie boxów to 9 protokołów wydobywczych na 3 poziomie i 3 protokoły radarowe również na 3 poziomie. Wtedy ze skrzynki leci sporo więcej uridium i zadowalająca ilość energii, a PET ma dostateczny zasięg aby był ''samowystarczalny''.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

6. Krzysioo67

Krzysioo67 User

A ja mam u siebie mam założony tylko Mechanizm Zbieracz bez zadnych protokołów i Pecik zbiera aż miło, bez żadnych problemów.
    Tutaj może być znacznie prostsze wyjasnienie, czy w takiej sytuacji nie miałeś aby pełnej ładowni, gdy jak tak mam to Pecik właśnie tak głupio się zachowuje.

7. 4style

4style User

no w sumie tak, bez pelnej ladowni zbiera swietnie i nie lata kolo mnie a z pełną ladownią to albo sie kreci kolo mnie albo jak raz na 5 minut gdzie wyruszy w łowy to pozbiera kilknascie skrzynek

tylko ze on mi zbiera cargo nawet jak wylaczylem w opcjach a pozniej spammuje cały dziennik 'zbieranie przerwane'

Ostatnie edytowanie: 29 października 2018
  8. sprzedaj surowce z ładowni,bo ten komunikat będzie występował bez przerwy.
    (nie pisz posta pod postem,edytuj i dodaj ;) )

9. 4style

4style User

ok poprawione
    sprzedawanie co chwile jest dość uciązliwe

wiec poszedlem zbierac boxy na pvp a z 7 radarami teraz mu to wychodzi skutecznie ;d

10. Rób jak ja 3-4 radarówki reszta wydobywcze 8 lvl peta mało pali i zarabiam urki sporo :p

11. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.