Bezpodstawne zablokowanie konta

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Mephistofeles, 10 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam.
    Chciałbym dzisiaj poruszyć temat bezpodstawnego zablokowania mojego konta w grze:

Sprawa wyglada następująco:
    Robiłem drugą falę Beta i przerwalo mi połączenie. Byłem pewien że to od dostawcy.Odświeżyłem więc obydwie karty. Wylogowało mnie z gry jak i z ze strony, więc zalogowałem się ponownie. I właśnie wyskoczył mi monit odnośnie zablokowanego konta.

Nie wiem co oni sobie myślą, ale po pierwsze blokują osoby sumienne i prawne, a po drugie nie zostawię tej sprawy.

W tej chwili zrobili blokadę bezpodstawną, i będę walczył o to odpowiedzieli za swoje zachowanie.

Jeżeli te konto NIE zostanie odblokowane, podejmę odpowiadające ku temu kroki.

Dziękuję za uwagę.

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Wszystkie tego typu sprawy musisz kierować do pomocy technicznej, tutaj na forum nie jesteśmy w stanie Ci pomóc. Temat zamykam a sprawę tak jak mówiłem proszę o kierowanie do supportu, pamiętaj, że pisząc do supportu musisz podać ID swojego konta lub aktualny nick i serwer.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.