bicie na minus

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 19 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

W jakim tempie rośnie bicie swojej firmy na minus? czy dla kazdego liczy sie tak samo czy ma to zwiazek z ranga? zesztrzelilem swojego generala i polecialo kilka mln na minusik co jest nie mozliwe zeby mi sie tyle uzbieralo bo moze ze 3 razy go dedlem. Za generala liczy inaczej?

2. Wszystko znajduje się na ten temat w FAQ: >tu<.

Pozdrawiam serdecznie,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

czyli nie ma znaczenia czy zestrzele np. 3 rozne statki swojej firmy czy ten sam 3 razy?

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Dokładnie tutaj nie ma różnicy, każdy kolejny zestrzelony zaprzyjaźniony statek to coraz większy minus nie ważnie czy to ta sama osoba czy ktoś inny ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

5. Przy swojej firmie to nie ma zbytniego znaczenia (jedynie może to zostać uznane jako pushing, ale przy znacznej wartości). Jedynie w przypadku bicia tej samej osoby z innej firmy oznacza zmniejszenie nagrody w poważaniu i doświadczeniu. Co do tej ilości próbuj wyjaśnić temat z supportem (chociaż sama ilość może być błędna, dlatego wcześniej spróbuj wyczyścić ciasteczka lub zmienić przeglądarkę i spójrz jeszcze raz przed napisaniem. Możliwe że był to jakiś dziwny błąd z liczbą Twojego poważania).

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

w dzienniku powinno byc wykazane po kolei moje minusy?? Wyczyscilem i zmienilem przegladarke i dalej brakuje mi kilku milionow powazania :/

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2015
  7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Raczej powinny być zapisane te minusy. Jeśli po sprawdzeniu dziennika nadal będziesz uważał,że masz braki w poważaniu to skieruj sprawę do pomocy technicznej.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

po milionie jest od razu 6 milionow ubytku. w dzienniku i na koncie. teraz pytanie czy jak sie zglosze to mi dodadza 3 miliony bo o tyle za duzo odjeli wg tego co mi w grze wyskakiwalo i jest w dzienniku czy odejma te 3 ktorych nie ma w dzienniku ale powinienem stracic?

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Szczerze mówiąc nie wiem, ale jeśli nie spróbujesz to się nie dowiesz ;) Pamiętaj o tym, żeby przesłać wycinki z dziennika jeśli zdecydujesz się napisać.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

10. Alfa.Star

Alfa.Star User

Zaryzykuje i napisze najwyżej jeszcze kilka milionów ubędzie. Ale powiem wam że przez takie błędy/braki informacji to ktoś banitą zostanie nie będąc tego świadomym :/

11. Może miałeś skromnego pecha i doliczyło minus też za peta.
    Po -1mln są -2mln, więc 2mln poleciały za peta i 4mln za statek, o ile czegoś nie pomyliłam to mogłoby się zgadzać.

12. Alfa.Star

Alfa.Star User

Najpierw odjęło mi -1638400 poważania a następnie -6553600 poważania. Napisałem tego cricketa ale waham się czy go wysłać czy nie. Coś czuję że prędzej jeszcze 3mln mi odejmą niż dodadzą. tylko czemu w dzienniku nic nie ma :/

13. -1.638.400 (statek) -> -3.276.800 (prawdopodobnie pet) -> -6.553.600 (tutaj znów statek).
    Poszukaj dokładnie czy nie masz gdzieś tego luźnego minusa powyżej 3mln. Pewnie szukasz minusów tylko za nickiem zastrzelonego gracza, a zobacz czy nie ma gdzieś takiej "niepodpisanej" wartości.

14. Alfa.Star

Alfa.Star User

-1,6m jest za peta (w dodatku niechcacy bo takie tlumy na tych Ice ze ciezko w niego wycelowac) potem jest troche struneR zmienilem mape ubilem kubika a potem -6m nie ma zadnego -3m pomiedzy 1,6 a 6 m. poza tym gracz ktorego ubilem nie mial peta aktywnego

15. Często dostaje się nagrodę za zastrzelenie statku łącznie z petem. Skoro tak bywa, to i minus może się sumować, jak podejrzewam.
    Jak masz pewność, że ten minus wziął się znikąd to napisz do supportu, ale oni raczej doszukają się błędu z Twojej strony, taka ich praca. :rolleyes:

16. Alfa.Star

Alfa.Star User

domyslam sie ze predzej zabiora niz dzadza. coz 10 ml zamiast 3 pieknie :) zxobaczymy jam mi "pomogą" :)

17. LaserFire3

LaserFire3 User

Gratuluję dojścia do takich "nagród"- trzeba być zdolnym. Rozważałeś może zmianę firmy?

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2015
  18. Alfa.Star

Alfa.Star User

A co by mi dało zmienić firmę? W innych firmach pod kubika nikt się nie podpina? Zmiana firmy nie usunie moich problemów. Szkoda mi tego poważania nie myśl że nie bo pracowałem na nie 5 lat i powinienem mieć teraz ze 3 razy tyle minimum, ale nic nie poradzę. Z resztą czasem to przypadek że się w tłumie czyjegoś peta niechcący zestrzeli czy nawet swojego kumpla na żylce mi się zdarzyło bo przeciwnik EMPa pościł i też w tłumie źle kliknąłem. Poza tym poznałem tyle ludzi, którzy mi pomagali się rozwijać, czy dalej pomagają w walce z innymi graczami, że byłbym zdrajcą gdybym teraz zmienił firmę. No i poważka jeszcze bardziej by spadła ale to akurat najmniej by miało dla mnie znaczenia.

Jak rozumiem z FAQ żeby "wyzerować" sobie ten licznik nie mogę przez 17 dni nikogo ze swojej firmy ubić tak?

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2015
  19. LaserFire3

LaserFire3 User

Tak, powodzenia :)

20. Alfa.Star

Alfa.Star User

eh ten system jest do bani :/ a supportowi trzeba kilka razy tlumacz o co chodzi a i tak nie do konca pomga masakra :/ obliczylem sobie powazanie, dodalem to co mi odjelo i tak jak myslalem przeskoczylo z 1,6m do 6m. kolejny dzien rozmow z supportem :D

Dobra w koncu ogarnalem o co chodzi wiec temat mozna zamknac

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.