Błąd czy co takiego?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Wladimir50, 7 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wladimir50

Wladimir50 User

Witam, nie dawno wróciłem do DO (znowu) i moim oczom ukazał się nowy event. Nie do końca rozumiem o co w nim chodzi, a mówiąc bardziej szczegółowo, mam na myśli ze kilka dni temu został zamieszczony post i dokładnie zacytowane że w evencie Wieczności Black Light "Możesz zdobyć fragmenty wieczności, wykonując zadania specjalne" No i bijąc tam inne moby też, no ale problem jest taki, że żadnych zadań nie mam mówiąc szczerze albo ja ich po prostu nie widze :p

2. Nathersis

Nathersis User

Te zadania specjalne są w zwykłych misjach chyba na 17 poziomie.

3. Jest chyba tylko jedno zadanie w ogóle xD Na szkody w behemota

4. ukonczysz zadanie na szkody na behemocie to odblokuje ci sie kolejne nowe, dokladnie tak samo jak bylo z misjami na prometeusze, zrobiles 1 to odblokowywalo sie kolejne

CADD i LynkDynamit lubią to.
  5. Wladimir50

Wladimir50 User

bruhh to bez sens ten event, ja nie jestem w stanie tego nawet zrobic xD no cóż, szkoda się mówi, jak zwykle eventy musząbyc dla koksów bo slabi gracze juz nie istnieja ;p