błąd ładownia klienta

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika lukash245, 26 czerwca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. lukash245

lukash245 User

Witam , chciałem powrócić do gry i zalogowałem się na konto przez przeglądarkę i super konto jest . Pobrało mi klienta i po zainstalowaniu włączam pasek jedzie do 75% i wyłącza klienta . Ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać ?

2. lukash245

lukash245 User

przejrzałem forum i widzę ze dużo ludzi ma z ty problem bo BP wali w piętę i dalej od tylu lat ma w dupie graczy , co do:

" Jeśli masz ten problem, może to oznaczać problem ze sterownikiem AMD. W takim przypadku skontaktuj się bezpośrednio z firmą AMD, aby uzyskać pomoc od działu wsparcia firmy AMD.
    Proszę zrozumieć, że nie możemy zapewnić wsparcia dla wszystkich możliwych specyfikacji sprzętu i dlatego musimy poprosić o bezpośredni kontakt z usługodawcą."

nie będę się kontaktował z AMD bo to BP dało ciała .
    dzięki nara pozdrówcie boty

3. S3nd3r

S3nd3r User