Błąd na mapie 5.1

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *RONIN*, 20 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *RONIN*

*RONIN* User

Każdorazowy przylot do wrót na mapie 5.1 powoduje salwę na 121.000 /zapewne wrota strzelają, bo w granicach widoczności radaru brak ,,żywej duszy"/.........
    Jakiś rok, może 1,5 roku temu wrota strzelały salwami po 70.000 o czym pisałem na forum....
    Widać skutki ,,naprawy"
    :):):):):):):):)

2. Alfa.Star

Alfa.Star User

moze mine ktos postawil albo 2? czy to nie to. same z siebie to nie widzialem zeby wrota strzelaly :D za kazdym razem tak masz?

3. Czyżby mocniejsza barracuda? Spróbuj relogem jej się pozbyć. Jak się nie uda to tylko restart pomoże.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

4. lepiej kamykiem, mimo, że salwy widmo, to kamyk leci w ich stronę, a przynajmniej tak kiedyś było a propos barracud widmo.

5. *RONIN*

*RONIN* User

Tak, za każdym razem....
    Problem już mnie nie dotyczy ....przynajmniej do jutra, bo nie wiem jaka będzie misja :)
    Skórę na tym okręcie z mapy 5 mam grubą, więc 121000 wielkiej szkody mi nie robiło....
    Denerwujące o wiele bardziej jest co innego....
    POŚLIZG CZASOWY W TRANSFERZE DANYCH !
    Strzelam się z kimś, widzę, że mam duużo czasu i raptem TRACH !!!
    Padam.....
    Łatwo to obserwuję po przyleceniu do wrót, kiedy muszę czekać parę sekund zanim kluczyk do skoku przy wrotach się powiększy /otworzy/.
    Choć szczerze powiedziawszy nie jestem przekonany czy powyższe dolegliwości dotyczą grających za pieniążki.....
    Porównanie - wynikające z 6 lat czynnej obserwacji - jakieś tam mam :)
    Dobranoc :)

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.