Pomoc techniczna Błąd przy zakupie Pakietu Korzyści - Podwajacz

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika robertpiechowski, 6 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam

Przy próbie zakupu Pakietu Korzyści - Podwajacz poprzez sms (Forma płatności: Telefon komórkowy) wyskakuje mi taki błąd:

W tym samym czasie otrzymuję też sms zwrotny na telefon z którego chcę dokonać płatności:

"Niestety nie udało nam się dostarczyć usługi dostępu do Bigpoint, której koszt wynosi 7.98 pln. Spróbuj ponownie"
    --------------------------------------------------------
    Chciałem napisać ticket do pomocy technicznej dział płatności lecz są tam pewne pola obowiązkowe (oznaczone *) jak ID transakcji które uniemożliwia mi wysłanie ticketu bo tego nie posiadam ze względu na ten właśnie błąd. Co robimy w takiej sytuacji ? Często używałem tej płatności i NIGDY nie miałem czegoś podobnego.

Pozdrawiam

2. Adalon

Adalon User

Wygląda że PT Bigpointu nic Ci w tym przypadku nie pomoże - ich działka kończy się w momencie przekierowania do strony płatności - to jest błąd albo po stronie Mobilteka albo Twojego operatora/ zmiany ustawień dla Twojego numeru.

3. Najszybciej Mobiltek wydaje mi się bo żadnych ustawień usług / sms premium itp. nie zmieniałem ani nie dostawałem żadnych informacji i to było w moim profilu sprawdzane w t-mobile (mam abonament, nie na kartę). Coś z tym może zostanie naprawione...
    Opisałem po prostu tutaj swój problem, bo inaczej nie dałem rady:(

4. ViperΔ

ViperΔ User

Polecam inne sposoby płatności zamiast sms.

5. Do jutra popołudnia z pewnością tak zacznę robić na razie poczekam, potem paypal jedynie będzie.

6. Adalon

Adalon User

Jeśli masz konto w banku to najlepszym rozwiązaniem jest BLIK - szybciej niż SMSem i nie trzeba wychodzić po PSC

7. Nie wiem zbytnio o tej formie płatności, problem w tym, że zawsze miałem więcej środków na telefonie a nie w banku bo wyciągam zawsze a tak muszę wpłacać... patrzałem inne formy płatności ale nie widzę niczego z BLIK-iem ale jak piszę mało o tym wiem:)

EDIT/
    Podwajacz skrzynek właśnie kupiłem za pomocą sms jednak warto było poczekać jeden dzionek.
    Jeśli tak będę miał w przyszłości po prostu wybiorę opcję przelewy i już.
    Chyba temat można zamknąć.

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2019
  8. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

No to jak problem rozwiązany
    I na życzenie Autora
    Zamykam temacik

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.