blad w grze

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PLdawid1, 21 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PLdawid1

PLdawid1 User

kupilem wczoraj wieczorem na aukcji : Amber Goliath design , ale nie mam go w hangarze, nie ma go w inwentarzu, nawet jak klikam przenies system na inny statek, to nadal go nie ma, mam 3 goliaty, i zaden z nich nie staje sie pomaranczowy tak, jak pokazuje design, klikam na sklep i odfajkowane jest ze posiadam ten design, co mam zrobic, wydalem kase na to i nie mam nic.

2. kris0211.

kris0211. User

Amber Goliath jest tylko do zwykłego Goliatha.

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

Dokladnie naciskasz na goliatha i bedziesz mogl z prawej strony wybrac ten wylicytowany amber

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Skoro pokazuje ci, że go masz to widocznie źle szukasz :)

Na poniższym screenie mam zaznaczonego zwykłego golca(Goliath) i wybrany design Amber w rozwijanym menu(nad opisem ambera)

amber.jpg

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

5. Turok112

Turok112 User

I tak na nim nie będziesz latał, bo to bezwartościowy design. Polecam Goliath Bastion lub Goliath Enforcer.

6. Ghost_User

Ghost_User User

Albo Spectrum (latam nim) albo Venom (ale ich nie wylicytujesz na aukcji za 10 000 kredytów).

7. ja preferuje Sentinela lub opcjonalnie Dimka

8. PLdawid1

PLdawid1 User

ok to zle zrozumialem zawartosc, ja mam 3 golce, G-bastion , G-exalted, i G-Veteran, myslalem ze do nich moge diseina zmienic :) no coz na darmo 10 kredek wywalilem :) , dzieki za odpowiedz.

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.