Blad Błąd w rozpisce PP ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika robertpiechowski, 13 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Odnośnie zawartego TUTAJ Ekonomia Kosmiczna II ma chyba błędnie zaznaczone pozostałe punkty które "powinny" być przydzielone aby móc ją odblokować.
    Właśnie zauważyłem, że nie mając przydzielonych 3 pkt w Kalibracji (jak SMOD_Mayday zaznaczył ) mam możliwość wstawiania punktów w Ekonomii Kosmicznej II.

Chyba powinno być to zmienione na poprawną rozpiskę bo wprowadza w błąd chyba, że ja czegoś nie skumałem kieruję się obrazkiem z zaznaczoną najkrótszą drogą do Ekonomii Kosmicznej II.

2. warrriat

warrriat User

Witam serdecznie proponuję uważnej czytać ze zrozumieniem. Do przydzielenia punktów w Ekonomii Kosmicznej II wymagane są przydzielenie po 3 PP w Cybernetykę II oraz Manewry Unikowe II. Natomiast zaznaczone na obrazku 3PP w kalibracji jest to "Możliwa najkrótsza droga dotarcia do zdolności Ekonomia Kosmiczna II". Możesz bezproblemowo przydzielić punkty do ekonomi kosmicznej bez kalibracji ale będzie wymagało to większej ilości PP.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.