Błąd z bazówką

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika maslakDX2, 15 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. maslakDX2

maslakDX2 User

Witam od wczoraj mam problem z stacją bojową. mianowicie stawiam bazę i po minucie albo od razu po postawieniu są moduły lecz nie ma środka bazy tzn poszycia i osłon .
    Problem ten występuje u mnie od wczoraj.
    ss z problemem:

2. Zeus_33

Zeus_33 User

w ogóle te bazy to o *ciach* rozbic przy takim dmg... 2 do 3 graczy i bazy nie ma.... i wielce baza klanowa xd... do tego dzisiaj baza nawet nie bije wrogich graczy ani wojen nic.... masakra

Edytowano przez MOD_ZERO

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 września 2020
  3. nie jest to od dzisiaj

4. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Zeus_33

2.2. Język forum

Kultura/ton wypowiedzi - nawet podczas burzliwych dyskusji lub kiedy się zdenerwujesz, zachowaj proszę uprzejmy ton wypowiedzi. Szanuj innych forumowiczów. Na naszym forum nie tolerujemy braku kultury.

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

korek185 lubi to.
  5. korek185

korek185 User

bazę każdy rozwali w pojedynkę,trzeba wiedzieć jak :p XD

6. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

nie jak bronia 2-3 osoby, ale jak broni 10, to w 2-3 osoby i tak ja rozwalicie i to bez wiekszych problemow

7. no łał ale ty jesteś bystry gosciu :D dzieki za bana :D

8. korek185

korek185 User

Bana?Naucz się "mistrzu",potem się wypowiadaj i pomagaj młodym adeptom na forum :p (...) Zawsze czysto gram i nie potrzebuję waszych wspomagaczy żeby zdjąć bazę.Tylko po co? szkoda Czasu :( i amo ..:p

Ostatnie edytowanie: 19 września 2020