Błąd z hangarami i sprzętem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika TOMWIS, 16 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TOMWIS

TOMWIS User

Witam obecnych, mam problem polegający na tym ,że kupiłem hale w hangarze za kredki korzystając z nowych możliwości w grze, kupiłem vegance i wstawiłem do nowego hangaru i moje zdziwienie było niezmierne, ponieważ byłem pewny ,że mam designy do vegi kupione, a okazuje się, że w nowym hangarze niema w ogóle jak zmienić dresa statkowi, bo nie ma okienka z dresami a być powinno(sytuacja dotyczy serwera GEU1, na PL1 jest ok[tam kupiłem za 50k urki hale]), nie mam pojęcia czy dresy są przypisane do hali hangaru , czy statku i powinny wędrować między halami razem ze statkami, a nie kupować je na nowo, to strasznie drogo by było i bez sensu, w każdym bądź razie dla mnie, dla BP może niekoniecznie - skok na moja kasę po prostu.
    Pytam się to jest błąd, niedoróbka czy celowe działanie twórców i firmy?

2. Jeśli kupiłeś designy to one powinny być na każdej hali na której masz ten statek. Jeśli nie masz dresów to pewnie ich nie kupiłeś. Spróbuj wylicytowa je na aukcji.

3. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Jesli mowa o designach z aukcji to co to za problem zeby wydac jeszcze raz 10 tys kredytow? :D

CocaColaCompany lubi to.
  4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Designy są przypisywane do wszystkich hal w grze, jeśli je kupiłeś to nie ma możliwości aby ich nie było :rolleyes: Ale jeśli na prawdę jesteś pewny że designy kupiłeś a ich nie ma pisz do pomocy technicznej oni to sprawdzą bo tutaj nie mamy takiej możliwości :oops:

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

5. TOMWIS

TOMWIS User

Znalazłem dres do vegi, ten złoty na jednym z serwerów i nie mogę go znaleźć w hangarze, 250k urki to sporo, a można go co tydzień kupić, ale za miliardy kredek, wiec jest się o co denerwować. Potem zmieniłem statek na golca i dres zniknął, może dlatego, że był założony na vege kiedy zmieniałem statek w hangarze, bo miałem wtedy tylko 1 hale, czyli został sprzedany razem z vega, było by to dziwne, ale w DO jest masa dziwności...

Ostatnie edytowanie: 18 sierpnia 2015
  6. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Dres kupiony raz zostaje na zawsze.

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.