Błędy w wczytywaniu cpu.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika matrix232, 14 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matrix232

matrix232 User

Witam wczoraj wszedłem sobie do gry leonkiem po czym zaatakowałem sobie mmoska :)
    mmosek mnie ubił a ja poleciałem na sąsiednią mapę po czym dopiero na formacji X zorientowałem się iż brak mi 1 irysa. i tu moje dziwienie gdyż wkładałem cpu naprawiające drony 2 z liczbą ładunków 15. cpu nie zadziałało.
    Support mówi iż próbuje wyłudzić od nich iryska :(
    tam 1 irys to nic strasznego odrobi się więc już sie o to nie pluje ale składając dziś sobie Goliatha cpu slotów nie działało jak powinno
    Kiedy wczytywanie cpu zostanie poprawione?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 października 2015
  2. Na twoim miejscu bym wszedł w dziennik i tam poszukał informacji nt. zakupu irysa lub straconego (jak kupowałeś w przeciągu dwóch tygodni to informacja jest). Do tego przede wszystkim wejdź w wyposażenie i zrób pewien ''test''. Jak masz innego iryska, który może paść - ma blisko 100%, czyli z 98%, czy z 99% to go napraw przez kupon, a przy następnych dedach patrz na ilość procentowego zniszczenia przy tym flaksie, co ma ich najwięcej. Jak zobaczysz, że brakuje jednego flaks to znowu błąd z tym cpu. Pamiętaj o screenach pokazujących ze flaks może paść, do tego dokładną ilość dronów, jak możesz to informacje z dzienniczka oraz te nałożone cpu w dodatkach na statku.

3. matrix232

matrix232 User

W dziennik w chodziłem z supportem się kontaktowałem i dostałem odpowiedz iź jest to próba wyłudzenia.
    zacytuje coś co może być w pewnym sensie odpowiedzią: *coś* Ja nie mam czasu się bawić w robienie testów. 1 irys to tydzień mojej gry. a żyć będę jeszcze długo, więc to nie jest strata tak wielka ażeby ryzykować Utratę konta. chce po prostu poprawienia kodu gry a dokładnie części odpowiadającej za cpu.
    W chwili utraty irysa miałem 7k uri więc nie powinno być problemu z jego naprawą. :) W tej sprawie nie mam zamiaru już pisać do supportu gdyż no głupi nie jestem i nie zgadzam się na rozmowę w której to ja wychodzę na głupca.

^ wklejony skrypt czy co to tam jest pochodzi od odpowiedzi supportu jednak uznałem iż może zostać wklejony ze względu na zawartą w nim istotną informacje. "No CPU" co znaczy iż cpu nie zostało wczytane.

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 października 2015
  4. Nic Ci na to nie poradzę. Podobnoć nie tylko ty zgłaszałeś właśnie ten błąd z cpu, więc zrozum, że sam nie jesteś w tej sytuacji :). Uznajmy, że dla ten irys to nic, a dla innych to może być coś. Dlatego nawet jak te ''nic'' zarobisz w przeciągu jednego/dwóch dni grania to i tak zgłoś do supportu i próbuj, ale w sposób prawidłowy, a nie już tutaj jakieś narzekania na pomoc techniczną, bo tak to ciężko będzie Ci pomóc.

5. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.