błędy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika renwirgbewirg, 3 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. catchpa: W aukcji gdy wyskakuje aby wpisać catchpa, to pomimo że się wskaże prawidłowo
    i pokazuje że się nie jest robotem, to po kliknięciu Wyślij i tak dalej nie można nic kupić na aukcji.
    Ten błąd od ostatniej aukcji dzisiaj na której byłem.

statek: v-lightning, w slotach Dodatki nie da się wrzucić tych części które powinny wejść,
    jak chociażby powiększacz ilości miejsc.
    Ten błąd stary, od wielu tygodni nie naprawiony.

Sprawdzane na kilku przeglądarkach.

2. zanim napisz do PT to cie uprzedze :) wyczyść ciasteczka :)
    a tak na serio ile razy dziennie obstawiasz cos na aukcji?bo z tego co wiem jak zawalasz ciagle aukcje ofertami to takie zabezpieczenia sie pojawiaja

3. MOD_Moth

MOD_Moth User

Po pierwsze to nie zakładamy tematu w dziale FAQ, problem jest znany niestety na obecną chwilę ani na discord ani na forum nie pojawia się żadna nowa informacja.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

4. Kiedyś co dzień, od iluś miesięcy nawet tygodniowe przerwy
    W tym miesiącu tylko na 2 aukcjach kupowałem z czego na 2 mnie zablokowało zapewne na wieczność (darkorbit tandeta),
    w styczniu 2018 z tego co widzę w Bilans, to tylko w 1 aukcji brałem udział.

Obecnie dalej błąd występuje z aukcją, sprawdzone na kilku przeglądarkach w tym na takiej w której nie było ciasteczek z darkorbit, ciężko programiście usunąć blokadę i wrzucić inne catchpa?
    Jest masa stron na których catchpa działa prawidłowo, tutaj co się wyciąga z graczy pieniądze, nie działa prawidłowo, dziwne.
    Gra pada, nowe błędy, kiedyś sporo bylem na aukcji, zdarzało się trafić na catchpa i problemów z odblokowaniem żadnych nie było,
    zaznaczało się i okazywało się że się nie jest robotem, i grało się dalej,
    obecnie tragedia.

5. T0środek

T0środek User

tez mam taki błąd :(

6. Szkoda nerwów Twoich i reszty ludzi na tą tragedie zwaną potocznie DO prędzej za dopytywanie się na temat ich byków można zarobić bana niż oni to szybko naprawią. Oni tylko potrafią kasować jackpointy, kryć bociarzy oraz tworzyć ceny za statki w zł, które 8 lat temu były za 16 i 40tys kredek pazerność i dno :cool:

renwirgbewirg i gigamen lubią to.
  7. Może powinniśmy zrobić antyreklamę tej grze, nagle programiści się ruszą.
    Na pewno nikomu nie polecam wrzucać w tą grę nawet 1gr, wystarczy że PC/laptop/.. działa oraz prąd ciągnie.
    Dalej nie naprawili. A taka wielka międzynarodowa gra, a błędu ze zwykłym catchpa nie potrafią naprawić.

8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowni Gracze,

przed założeniem tematu prosze sprawdzić czy nie istnieje już temat o takim samym problemie czy takiej samej tematyce. W tym przypadku już taki temat istnieje pod tym adresem. Ten temat zamykm, a Was kieruje do innego tematu.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.