``???`` BONUS MAP

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♦«uйshakable™»♦, 23 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bo naprawili to i nie można zostawiać tam statków ;) Poza tym nie piszę się postu pod postem a edytuje pierwszy zamiast dopisywać drugi pod nim :D

2. nie

3. bartekzm

bartekzm User

Faktycznie źle się wyraziłem :p Byłem dwa razy. Za pierwszym razem tak szybko pękłem, że nawet screena nie zdążyłem zrobić :D. Dlatego tego nie zawsze liczę jako "pobyt" na ???.

4. Dzisiaj ponad 40 cpu na skoki i lipa :( szkoda ze takie male szanse a pół dnia zmarnowane

5. ja caly dzien i nic :D z 1k skokow jak nei wiecej

6. No ja osobiście nie byłem tam nigdy ale też nigdy się nie starałem żeby tam być :D Do pewnego czasu nawet nie wiedziałem o tym aż wyczytałem gdzieś na czacie jak o tym pisali. Używam CPU skokowych i nigdy mnie nie wrzuciło na bonusową mapę ;)

7. Takeshi

Takeshi User

pozdrawiam pb co nic nie robio z graczamy co latajo tam i ani hp ani osłonki im nie schodz jak sie bjie ich i jeszcze ma sie 200k hp i 700k osłonek i w okoo 3 lub 4 sekundy cie ubjie a jest spidkem pozd.Nie ma sensu juz w to grac:(

8. wskakuje taki koles full oslony na dronach i bije po 380k spirkiem na rombie i zjezdza 180k hp i 2mln oslon na hita :D a tylko odaje 1 strzal 280k hahaha

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności. Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.