Bonus od BP ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ##LOLEK##, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ##LOLEK##

##LOLEK## User

Dostałem 2 pakiety korzyści podwajacz i rabat a nie zamawiałem, za co one są

Ostatnie edytowanie: 15 lipca 2016
  2. tez to dostalem i zastanawiam sie za co BP nam to dalo

3. Nikodem.G

Nikodem.G User

za błędy występujące w ostatnim czasie

4. Według oficjalnego konta na jednym z portali społecznościowych jest to rekompensata za "bumpy ride" z ostatnich tygodni :)
    Dostajemy podwójne boxy na tydzień, rabat na tydzień, kilka surowców do montowni i design goliath razer :)

5. ##LOLEK##

##LOLEK## User

aha ok dzięki cześć

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Tak jak kolega napisał jest to rekompensata za ostatnie błędy w grze. ;) Kto nie otrzymał jeszcze tego powinien ponownie zalogować się na konto ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. A kto miał już Razor'a(do nostromo też jest Razor, tak apropos)? dostaje figę z makiem w zamian?

8. Dali tak dużo jako rekompensate, a Ty jeszcze narzekasz... i tak ten Razer Ci sie do niczego nie przyda, bo nie będziesz na nim latał, ale wiadomo, niektórzy ludzie wiecznie niezadowoleni ;)

9. Sok_PL1

Sok_PL1 User

kolego wyzej piszesz mam nadzieje sarkazmem bo jezeli nie to trovhe mi smutno

10. SλώczγK

SλώczγK User

podobno z boxów częsci do kronosa lecą, znalazł już ktoś?

11. A to każdy gracz ma dostać bonus?

12. *.VIPER.*

*.VIPER.* User

http://screenshot.sh/m8SB47aN05txp

To dla ciekawskich. Jeszcze Delty nie przechodziłem, a już mam do niej część :D.

13. A to ja będę bardziej ciekawski - jaka mapa? ;p

14. A może wysiliłem się bardzo żeby mieć ten design, a teraz ktoś ma za friko:) i napisz mi proszę gdzie ja tam narzekam? :D pytam po prostu bo 2 takich samych designów mieć raczej nie będę, prawda? :D

15. tys sie musial nad tym dresem meczyc a ja? niestety mam go za darmo :D jak to z dresami sa w sztuce pojedynczej :D aczkolwiek niekazdy dres do statku stal sie osobnym statkiem :D

16. Gratuluje, że nic nie musiałeś robić żeby go mieć:)

17. *.VIPER.*

*.VIPER.* User

Mapa 1-2, ale to raczej nie ma żadnej różnicy, ponieważ drugą część udało mi się trafić na mapie 3-3 ; d. Polecam zbierać na samym dole mapy, tam przy granicy (w tych miejscach pojawia się spora ilość tych zielonych/zainfekowanych).

18. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

ten dres jest czasowy, wejdźcie w hangar, znajdźcie golca i jego dres (najedźcie kursorem) wyskakuje zegar

19. eh, nie mam żadnego zegara...

20. segar nie ma nic do rzeczy to tylko oznacza ze dres byl kiedys czasowo dostepny widocznie jakas pomylka musiala nastapic i nie zdjeli tego zegarka

[.DestroY.] lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.