Bonus za doładowanie uri

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .maciek86.92, 16 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam pytanie odnośnie bonusu za uri
    Czy jak doładuje więcej niż 150k uri to przepadnie hercules i 750 energii czy też nie ???
    Proszę o szybką odpowiedź !!!

2. A co dokładniej mają oznaczać słowa więcej niż ?

Jeżeli zakupisz pakiet Uridium dający 150 tyś otrzymasz bonus w postaci 750 jedn. dodatkowej energii + design drona Hercules.
    Natomiast kupno za pomocą SMS'ów po 5 tyś każdy (czyli np. 10 SMS'ów po 7,38 zł) nie da bonusu gdyż tu nie liczy się łączna kwota zakupów tylko kwota jednego zakupu.
    Więc jeżeli zakupisz np. 165 tyś uri, kupując pakiety: 150 tyś Uri i 15 tyś Uri otrzymasz bonus za jeden i drugi.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

тαυяιєℓ lubi to.
  3. -Yang-[]

-Yang-[] User

Czyli teoretycznie jeśli ktoś kupi 10x po 150 tys uri dajmy na to przelewem dostanie 10 herków ?

4. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

tak

5. -Yang-[]

-Yang-[] User

No to znaczy że ten kto ma kasę nie musi się męczyć z 50 - 60 kappami, tylko może sobie herki kupić

NocnaFuria lubi to.
  6. NocnaFuria

NocnaFuria User

wątpi żeby ktoś chciał wydawać 1490 zł na full herkules :D

w sumie miałby 4.500.000 uri i 7.500 energii ... :rolleyes:

7. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

czyli tak naprawdę za te 1490 zł można kupić konto sfe...

8. Marcin

Marcin User

Wydaje mi się że raczej chodzi tutaj o ludzi którym brakuje jednego możne dwa lub trzy herki.
    Ostatnio z wrót nic nie daje i taki gracz któremu brakuje dwie sztuki a jest zmęczony już klepaniem wrót a takich graczy jest MASA!! zrobi to i zapłaci. W skali globalnej BP zarobi wiele :) a tak o bez przyczyny nikt by sobie tyle kasy nie wydał.

9. -Yang-[]

-Yang-[] User

Też myślę, że tych co kupią wszystkie będzie mało, ale tych co kilka masa - założę się że w poniedziałek będzie niebiesko od dronów na mapach

10. ooMarloo

ooMarloo User

Korzystajac z okazji zapytam w tym temacie.
    Jezeli wyswietla mi sie "Oferta Specjalna
    • oszczędźcie 50 % na pakiecie Pakiet uridium i zdobądźcie 150.000 URIDIUM w promocyjnej cenie! - 75,00 PLN
    Normalnie dostane herka i 750 energi jezeli ja kupie?
    I czy moge uzyc tej oferty w trakcje mhh.
    wiem ze ona sie nie wyswietla caly czas ale mozna w nia kliknac wtedy kiedy sie wyswietli a finalizować w trakcje mhh

11. -Yang-[]

-Yang-[] User

W mhh nie możesz bo si e nie skumuluje, co do reszty nie wiem.

12. Wszystko wiem temat uważam za zamknięty :)

13. TM_Robson

TM_Robson Guest

proszę bardzo. Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.