Bonus za zapraszanie znajomych.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Adix525, 19 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adix525

Adix525 User

Witam. Jak wyzej w tytule chcialbym zaczerpnac informacji o bonusie za zapraszanie znajomych.
    Otoz jakis czas temu udalo mi sie zaprosic 4 znajomych ktorzy dobili 10 lvl. Ostatnio wrocilem do gry po dluzszej przerwie i postanowilem przypomniec sb frajde z gry w DO. Kiedy gralem przyczail mnie moj mlodszy brat i rowniez postanowil sprobowac swoich sil. Odrazu wyczulem okazje na miesieczną premke i powiedzialem mu zeby zalogowal sie przez dany link.
    W krotkim czasie wbil 10 lvl( z moja pomoca :) ) i pozostalo mi tylko czekac na premke i UCB. Otoz minal juz jakis czas i dotad nie dostalem ani tego ani tego ( choc zainkasowalem tz. bonus pojedynczy).
    Zwracam sie wiec z uprzejma prosba o rozwiązanie danego problemu lub ew. jego opisanie.
    Adix525

2. jeśli brat nabił ten poziom na tym komputerze co ty grasz, to nie dostaniesz nagrody, bo zostanie to potraktowane jako, że sam sobie robiłeś konta

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.