Booster z bazy bojowej

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Zeus_33, 12 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zeus_33

Zeus_33 User

Siemanko :D powiedz cie mi jak działa booster z bazy bojowej jak to jest kumulowane czy coś... i czy pokazuje to ile mam więcej poważania czy po prostu pisze i wygląda :D bo z zakładki boostery w grze to ja widzę 90.362.36% powiedz cie mi ile to jest poważania hahahaha :D 36??

2. w zaleznosci od ilosci baz i poziomu ulepszenia modulu, maxymalnie z baz mozesz miec 50% PD o Powazania, a zeby w szybki sposob sprawdzic ile sie ma dokladnie to najlepiej jest wejsc w Klan -> Stacja Bojowa -> i tam podliczyc ile masz %

3. Turok112

Turok112 User

Jeden boster bazowy może po chyba 24h osiągnąć(moduł ulepszony na 16 lvl) 10% pd,pż,DMG(boster dmg działa tylko tam gdzie jest baza z tym modułem, pż i pd na każdej mapie). I racja.. Coś tam jest pomieszane w tych bosterach(pewnie od ilości rodzajów bosterów, jakieś łączą się z bazowymi i wychodzi ci tyle % to tylko moja teoria).

4. Zeus_33

Zeus_33 User

okejka dzieki:D:D nie pomyślałem o tym że w klanie widać :D:D:D

5. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam z powodu braku aktywności.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.