Boss

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SλώczγK, 15 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SλώczγK

SλώczγK User

co z tym alienem bossem Gygerim miał być podobny do demenera i jak tylko się pojawił skoczyłem na mape i nawet nie doleciałem do niego bo ubili go w 11 sekund więc nie wiem gdzie porównanie że będzie podobny do Demenera skoro pada w 15 sekund :D

2. sawczyk on podobno jest tylko ze wiesz jak stoi tam admin i go bije z graczami po bog wie ile z bialki to sie nie dziw ze tak peka
    ja sam nie zdazylem go wychaczyc

3. SλώczγK

SλώczγK User

aaaa no chyba że tak w takim razie ciekawe po co bije z graczami bo chyba nie dla zarobku :D

4. tez nwm ale to jest troche glupie nie powinien ingerowac w gre i dac innym go zobaczyc i zarobic...

5. SλώczγK

SλώczγK User

no ja chce go strzelić pare razy i ocenić nagrode zapewne będzie śmieszna jak ten cały event :D

6. Vastoy

Vastoy User

To ten boss żyje? :O Jeszcze nigdy go nie widziałem.

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.