BOTY NA NOWO

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kacper290377, 24 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czy tylko ja widze że znowu pojawia się problem na temat botów? znowu gracze zbieraja programami te głupie skrzynie cargo na 1-2

2. Jest event to czemu miał by przepaść. + tych botów jest taki że ułatwiają robić misje. Nie masz co się przejmować to kwestia czasu jak ich wykryje.

3. Oj Wam powiem, że już nie tylko zbierają paczki, biją też alienki. ;)

4. SλώczγK

SλώczγK User

+ robią wrota tak słyszałem :eek:

5. dla mnie sprawa prosta. Ban Ip za boty +

Jeśli wykryje bota u gracza sprawa zgłaszana jest na policje i byłby spokój

6. Keram

Keram User

Ale używanie botów w grach nie jest niezgodne z prawem. Jest niedozwolone w grze. Więc z tą policją to przesada.
    Co by nie było to przelatując ostatnio po mapkach nie widziałem ich za wiele(trochę na 4-x). W porównaniu z tym co było jakieś 3 lata temu to prawie tych botów nie ma ;P
    Oby je skrypt wyłapał i pobanował :)

7. єbσℓα

єbσℓα User

a mi bardziej autolocki przeszkadzają:eek: 95% top 100 lata na namierzaczach:confused::( empy ,niewidki zbędne przy tych programacho_O

8. Do moglo by przeskanowac konta graczy od top 1 do 500... gwarantuje ze 70% bd bany

A skrypty??? Jak ze sredniowiecza

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Problem jest znany a banowaniem za boty itp. odpowiedzialny jest skrypt. Nie widzę sensu, aby temat dalej był otwarty bo zaraz zacznie się wymienianie nazw botów i ich działanie, oraz wylewanie żali. A jeśli ktoś ma bana dostać za nie uczciwość to w końcu dostanie.

Pozdrawiam i zamykam.
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.