Boxy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika DAMIANO, 4 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DAMIANO

DAMIANO User

Witam.

Czy Wam też od wczoraj statek i PET zbiera mało urki ? Tzn czy też rzadko wpada Wam urka z boxów ? Wprowadzili jakies ograniczenia ?

2. Podobno już od dłuższego czasu BP wprowadziło 'schładzanie skrzynek bonusowych', sprawia to, że po dłuższym czasie latania po mapach i zbierania skrzynek wylatuje nam z nich coraz mniejsza ilość uridium i energii do GG.

BP tłumaczy się tym, że szansa na znalezienie uridium czy energii ze skrzynki to sprawa losowa, takze raz nam wypadnie więcej, raz mniej.

Może i wprowadzili jakieś zmiany, ja nie zauważyłem nic.

3. MetallicA

MetallicA User

BP wszystko obcina co sie da ! taka polityka BP doprowadzi do samozaglady tej gry ale ciezko im to zrozumiec ,

NocnaFuria i kris0211. lubią to.
  4. DAMIANO

DAMIANO User

Wcześniej w godzinę potrafiłem zebrać od 10k do 15k urki nawet a teraz 5k ? To lekka przesada. Po co robiłem PP na skrzynki i PET`a ?

NocnaFuria lubi to.
  5. MetallicA

MetallicA User

BP nie potrafi poradzic sobie z botami to obcina wszystko co sie da ,osobiscie czuje sie oszukany i okradziony przez ta firme

NocnaFuria lubi to.
  6. NocnaFuria

NocnaFuria User

nie tylko Ty ;)

7. Temat nie aktywny, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.