Pomoc techniczna Brak 3D

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika JaNU_4020, 10 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JaNU_4020

JaNU_4020 User

Z dnia na dzień DO zmieniło mi wersję z 3D na 2D. Nie lubię grać na 2D, tymbardziej, że mam mniej FPS co w moim przypadku jest katastrofą bo na 3D też szału nie ma. Problemu by nie było gdyby dało się wrócić na 3D. Wyskakuje komunikat "tryb 3D jest niedostępny. Przyczyną może być nieaktualna wersja programu Flash Player, brak obsługi tej funkcji przez kartę graficzną albo wyłączenie przyśpieszenia systemowego." Oczywiście wszystko zrobiłem, przyśpieszenie włączone, sterowniki najnowsze, a o braku obsługi przez karte nie ma mowy bo grałem na 3D kilka miesięcy. Próbowałem również na różnych przeglądarkach. Co robić?

Ostatnie edytowanie: 10 maja 2017
  2. ViperΔ

ViperΔ User

Czyściłeś Cookies i Flasha?

3. bartekzm

bartekzm User

Ja miałem taki problem z Chrome na Windows 10. Możesz spróbować przed uruchomieniem przeglądarki nacisnąć PPM na nią i "Rozwiąż problemy ze zgodnością", wszystko zalecane i wtedy spróbuj jeszcze raz się zalogować. U mnie to pomogło, ale nie wiadomo jak u ciebie będzie, warto spróbować ;)

4. JaNU_4020

JaNU_4020 User

Nawet wgrywałem nowego windowsa

5. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

ukazała sie nowa wersja flash playera. możliwe że to jest winą. jeśli nie aktualizowałeś - zrób to. jeśli jednak samo zaktualizowało sie,lub sam to zrobiłeś to jedynym wyjściem może być ściągnięcie starszej wersji przeglądarki z której korzystasz do gry. w moim przypadku zadziałało. zainstalowanie wersji comodo dragon (przeglądarka na silniku tym samym co google chrome) z oznaczeniem 45.6.11.385 przywróciło mi możliwość cieszenia sie z gry w 3D. jeśli i to nie zadziała to już musisz sie zgłosić do mądrzejszych głów które są obeznane w świecie informatyki i programowania.
    pozdrawiam

6. Osobiście też mam ten problem. Zauważyłem również, że FPS spadły w dół.

7. Emru

Emru User

Co do chroma :p Miałem w nim problem z 3D. Okazało się że wchodząc chrome://settings/ >> pokaż ustawienia zaawansowane >> system >> użyj akceleracji sprzętowej gdy jest dostępna, opcja ta była wyłączona co powodowało brak 3D. Może i Tobie pomoże jeżeli z chroma korzystasz.

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.