Pomoc techniczna Brak 3D

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Next!, 5 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Next!

Next! User

Czemu po godz. 0.00 została mi wyłączona możliwość gry w opcji 3D ?
    I choćbym ustawił wszystko co mogę ( botów nie mogę ) to mam kwadraturę koła.
    P.S. czy każdemu za wpis w "skargi" dajecie punkty karne - OSTRZEŻENIA? Z ciekawości - czemu namawiacie graczy do pisania w dziale "skargi" jeśli automatycznie ich za to karzecie?
    2.10. skargi na ekipę podważanie decyzji - 51 pkt u mnie
    Pewnie znowu mnie zbanujecie za ten temat, ale może czasem trzeba pomóc graczom?

Ostatnie edytowanie: 6 kwietnia 2019
    =Aspazja= lubi to.
  2. Nie mam pojęcia co stało się w Twoim przypadku. Kiedyś spotkało mnie dokładnie to samo, chociaż wymagania sprzętowe miałam grubo spełnione. Pamiętam, że na jednej przeglądarce 3D nie działało a na innej już tak. By przywrócić sobie 3D, musiałam skasować wszystkie pobrane rozszerzenia i dodatki z przeglądarki, cookies oraz historię przeglądania. Niby standardowa formułka, ale mi pomogło usunięcie rozszerzeń, o których ich istnieniu wtedy nie wiedziałam.

Zatem sprawdź, czy 3D działa Ci na innej przeglądarce. Jeśli tak, to wiesz, gdzie problem trzeba rozwiązać.

Pierwsze słyszę coś takiego. Z działu skarg korzystałam i żadnej dodatkowej kary nie otrzymałam. Być może dlatego, że niektórzy nie umieją korzystać właściwie z tego działu :p

Więcej pozytywnego myślenia :rolleyes:

3. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drogi graczu,
    Blokada o której wspomniałeś nałożyłem osobiście. Dobrze wiesz że ta blokada została nałożona za twój wpis w prywatnym temacie moderatora czatu Magicznej. Blokada została nałożona tylko i wyłącznie dla tego że zasłużyłeś na nią. Prywatne tematy moderatorów to nie dział skargi i za wszelkie zastrzeżenia umieszczone w tych tematach moderacja forum będzie nakładała blokady.

Co do twojego problemu u mnie pomogła reinstalacja flash playera.

Pozdrawiam
    MOD_M4

4. ViperΔ

ViperΔ User

w dziale skargi mozesz sie skarzyc i za to nic raczej nie zrobia chociaz i tak to nie ma sensu poniewaz kazdy ma wywalone na ten dzial, odpowiedz dostaniesz (jak w ogole dostaniesz) po 1-3 dniach a i tak ty racji nie bedziesz mial. jak juz to do pt

5. Next!

Next! User

Niestety wiem to, ale jeszcze dodam, że za pisanie w dziale skargi możesz dostać wydłużenie pierwotnego bana, jak ja dostałem. MOD_M4 podważysz to?

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drogi graczu,
    Osoba która rozpatruje skargę może przedłużyć blokadę, skrócić czy też całkowicie ją usunąć. Skarga na bana jest tak naprawdę prośbą o ponowne rozpatrzenie blokady. Jeśli osoba decyzyjna podejmuje decyzję że blokada była za krótka to przedłuża tą blokadę. Ponowne rozpatrzenie nie zawsze wiąże się ze skróceniem bana :)
    Pozdrawiam
    MOD_M4

7. ViperΔ

ViperΔ User

Czyli wniosek jest taki ze pisanie skarg ma jedynie jakikolwiek sens gdy ma sie bana na 28dni bo na perma raczej nie przedluza.

8. RedCat313

RedCat313 User

U mnie też czasami nie ma 3d a czasami dostaje podczas gry nagłego spadku fps do 1-4 i potem po relogu sie przełącza na 2d (ale po zmianie przeglądarki już tak nie mam)

9. Next!

Next! User

Dzisiaj ponownie: godzina 0.00 i wyłączone 3D.
    O naprawie można zapomnieć hehe.

Ostatnie edytowanie: 14 kwietnia 2019
  10. Turok112

Turok112 User

Oj dział skarg.. Porażka i tyle w tym temacie. Za czasów TL_STRONGA to były bany.

11. Next!

Next! User

I znowu brak 3D.
    Wiecie, że nikt tego nie wyeliminuje minimum przez 3 lata? :) może te naprawy mają działać na zasadzie "fuksa - przez przypadek się uda, ale boty niech zbierają !!! Znowu brak 3D :) 20.04.2019 godz. 0.52 hahahaha
    I znowu brak 3D :)21.04.2019 godz. 1.12
    I znowu brak 3D :) 21.04.2019 godz. 1.26
    I znowu brak 3D :) 03.05.2019 godz. 3.22
    I znowu brak 3D :) 19.05.2019 godz. 23.10 - "czyszczenie ciasteczek nic nie daje!!
    I znowu brak 3D :) 26.05.2019 godz. 15.06 - "czyszczenie ciasteczek możecie sobie..... buhahahahahahahaahahhaahahha eviana czemu boty popierasz? masz też swoje boty????
    I znowu brak 3D 26.05.2019 eviana czemu boty popierasz? T.L. buhahahahahahahahahahahah

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2019