BRAK bosterka 50% poważania?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika பசுமையான, 17 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dlaczego po kupnie kilka razy uridium nie otrzymuje się bosterka na poważkę ?

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

jeśli jest jakiś problem z płatnościami, należy pisać do działu płatności.

3. A dział płatności nie widzi problemu ponieważ waluty gry została doisana prawidłowo. Mam ten sam problem, pomoc techniczna za kazdym razem odsyła do działu płatności.....

4. A spróbuj napisać jeszcze raz do pomocy technicznej, jak dział płatności powie, że wszystko ok. To czarną listą będą grozić

Andromeda5 lubi to.
  5. pisałam ta sama historia , odsyłaja do działu płatności, niestety:(

6. TL_Eviana.

bo jak sama nazwa wskazuje dział techniczny zajmuje się problemami technicznymi, a dział płatności płatnościami.

7. No dobrze, ale w takim razie co robić, gdy dział płatności twierdzi, że wszystko jest ok, a tak na prawdę nie jest?

8. TL_Eviana.

otrzymaliśmy informację, że problem jest znany i brakujące boostery będą dopisane do kont.

PanMarcepan lubi to.
  9. A do dnia dzisiejszego żadnej rekompenstaty iż kupiłem uridium o wartości 400 zł a bosterkow do dziś nie ma

10. zartujesz ze wydajesz tyle kasy na ta gre :D jest tyle sposobow ( o ktorych nie wolno tu pisac) zeby za 400zl miec ogromne ilosci urki ammo wyposazenia a ty kupujesz 1,3 mln urki.... wydajesz tyle kasy na gre ktora umiera i ktorej pomoc techniczna ma cie gdzies :D Ponadto najbardziej irytujace dla mnie w tej grze jest to co sie dzieje na czacie XD Nic nie da sie napisac bo BAN. Za capsa? BAN . Nazwiesz kogos zartobliwie jakims zwierzatkiem? BAN. NApiszesz komus ze jest 0 ( co dla mnie nie jest obraza ) BAN. Takze widzisz ze nie oplaca sie inwestwoac tyle pieniedzy w ta gre , bo oni tylko wyciskaja juz ostatnie krople zyskow z tej gry , reszte maja w nosie wiec odpusc sobie ten boster :p

11. Andromeda5

Andromeda5 User

No tak się zastanawiam jak wiele potrzeba aby zrozumieć oczywiste rzeczy ???
    Za taką kasę to można naprawdę fajnie i miło spędzić czas ze znajomymi lub z przyjaciółmi w górach lub nad morzem, kupić coś naprawdę wartościowego lub choćby przekazać pieniądze na jakiś cel charytatywny: schronisko dla zwierząt, organizację ekologiczna lub hospicjum ale nie ...

D.A.R.E.K lubi to.
  12. ismiech

ismiech User

Nie zaglądajcie ludziom do portfeli... Każdy wydaje pieniądze jak chce - to że ktoś wyda 400pln tutaj, nie znaczy że nie ma kolejnych 400pln aby miło spędzić czas z rodziną / znajomymi itepe itede :)

13. trzeba tez zrozumiec podtekst " media market " wolal wywalic kase w bloto niz zpozytkowac w calkim milszy sposob. ja na ta gre wydalem tylko 2 razy. raz na naprawe statku i na premke 6 miesieczna ( 2008 rok) i od tamtej pory niepakuje w gre ani grosza i wole kase wydac na lepsze rzeczy. pozalowac tylko takich co wola wyddac i zlapac bana na konto bo tylko to na nich czeka

Andromeda5 lubi to.
  14. KotekZ

KotekZ User

ani razu nie kupiłeś rabatu 25%? bardzo duża oszczędność

15. ani jednego. cale wyposazenie jakie mam obecnie to zaluga uporczywemu dazeniu do celu, robieniem wrot, zbiorem palki i robieniem misji w tym dziennych. nawet nieodczuwam tego dziwacznego zmniejszenia nagrod z alienow i boxow. choc zdaza sie ze potrafie latac po 12h na dobe

16. Andromeda5

Andromeda5 User

Brawo, o to własnie chodziło. Od jakiegoś czasu obserwuję, że wielu 20-30 latków coraz bardziej rozumie otaczający nas świat (zasady, reguły, ukryte cele i mechanizmy rządzące otaczającym nas światem). Naprawdę to napawa dumą, daje ogromną nadzieję i pokazuje funkcjonowanie ewolucji w najczystszej postaci.

Nikt nikomu nie zagląda w portfel, każdy sam decyduje co robi ze swoimi pieniędzmi, przecież gracz பசுமையான może mieć miliony i dla niego wydanie 400 złotych to jak danie 20 groszy przez Trzaskowskiego bezdomnej.
    Chodzi o to, że w tej grze poświęcamy coś najcenniejszego co mamy czyli swój czas a Producent Gry powinien umieć zamienić go na pieniądze, a jest na odwrót nasze pieniądze próbuje zamienić się na nasz czas.

17. I właśnie dlatego po tylu latach gry dalej nic nie masz na koncie

18. byles na moim koncie? widziales moje wyposazenie? niebyles niewidziales i twoja wypowiedz nic nowego niewnosi.
    azjaci kochaja naiwnych kolesi co zapychaja im portfele a w zamian daja lagi niepotrzebne dodatki, a gra i tak umiera i tak. a ty pakuj realna kase w cos co umiera i ciesz sie ze jestes naganiaczem pieniedzy azjatom. dla mnie co laduja kase w gre i chwala sie tym sa dla mnie warci tyle co skoszona trawa i wyrzucona poza moje podworze

Andromeda5 lubi to.
  19. KotekZ

KotekZ User

Każdy wydaje swoje pieniądze na to co ma ochotę. Ty kupisz czteropaka, ktoś inny premium na 30dni. Wypijesz piwa w 1 dzień, po tygodniu o tym zapomnisz a ten gracz nadal będzie korzystać z premki przez 3 tygodnie.

20. i co takiemu da premka? jak mu gosc wyskoczy i pacnie go na max 2-4 hity? ja przynajmniej bede mial kozysc z wypicia piwa a z konto premium przktycznie nic prucz "ciut" ladownie szybsze rakiety i logout 5 sekund? mozna miec szybciej transport na baze :D. zal mi tylko tego zebractwa ze kupione a niedziala. niech wiecej pchaja kasy w cos co dziala niesprawnie i nigdy niebedzie naprawione

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.