Brak designów statków w Hangarze

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ᴄᴀᴚᴦᴏʂ, 28 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. U mnie również wystąpił problem z designami ze skrzynek, które już posiadam

2. Niektórzy 'tracą' dresy i statki (które i tak na aukcji mogą zdobyć teraz) a inni zyskują. Ja np. nigdy cytki nie mialem a na aukcji dawnooo temu wygrałem oba dreski, a teraz cytka mi nie jest potrzebna, bo mam elite i veterana choć niemam zwykłej.

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Troszeczkę się zeszło zanim pojawiła się ta odpowiedź, ale starałem się o informacje z tzw. "pierwszej ręki" :)

Brakujące statki -problem ma być naprawiony, więc statki te zostaną zwrócone.

Designy, których nie widzisz- one są, ale nie są dostępne do wybrania dla obecnie posiadanych przez Ciebie statków.

Design Spectrum "lodowy" nie przerodził się w oddzielny statek, a jest designem do Spectruma.
    Screenshot 2016-06-08 20-58-23.jpg
    Zdobywanie designów, które się już posiada- błąd jest już znany i jest w trakcie naprawy.

Rekompensaty- podejrzewam, że będą. Jednak nie jestem w stanie powiedzieć w jakiej wysokości i kiedy. Pod tym względem musimy czekać na oficjalne ogłoszenia, czyli na informację z Centrali.

Proszę Cię też o stosowanie interpunkcji. To naprawdę niewiele, a bardzo ułatwia życie czytającym Twoje wypowiedzi :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

4. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.