brak expa w dronach

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ***rafcio3***, 14 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dlaczego jak bije alienki to exp w dronach mi nie leci i caly czas mam 5 lvl dronow

2. siergiej

siergiej User

sprawdz w hangarze ile pkt maja drony, moze Ci sie expia, ale na ostatni lvl potzreba 1600 pkt.

3. vorilhon

vorilhon User

Zależy, czym latasz, muszą być podstawowe statki, wtedy szybko wbijesz level, designu nie dają levelu...

4. A co statek ma do tego? pkt dostaje się za zestzrelenie aliena. Sugerujesz że szybciej wbije zwykłym goliatehem a np bastionem?

5. Adalon

Adalon User

To tabelka z ilością punktów exp dla dronów w zależności co i czym bijesz - jak widać najszybciej wylewelujesz dronu bijąc leonkiem Devo lub Siby na pierwszej gali.

6. gram juz kilka ladnych lat ale nigdy sie tym az tak bardzo nie interesowalem, nowinka dla mnie:) na pewno przyda sie nowicjuszom!

7. vorilhon

vorilhon User

Ja tam latam defconem, bardzo szybko wbija się level i trudniej go upolować...

8. soowas

soowas User

Też mam problem z tymi dronami. Naprawiłem i cały czas mam 5 lv. Tyle już bije i wgl nie expią. Co jest grane?

9. vorilhon

vorilhon User

Patrz - tabelka, podstawowe statki dają level...

10. ja na surgeonie wbijam bez problemu :D

11. Adalon

Adalon User

Ja na leonku odpalam precyzję rakiet i siby na x-4 + kamyk od czasu do czasu jak sie troche nazbiera drobnicy. Drony z 5 na 6 lvl w 9 do 13 minut.

12. soowas

soowas User

Ja mam Goliata z tym nowym designem X i nie expią...

13. =Aspazja=

=Aspazja= User

Od 7 lat jestem wierna Goliathowi,tylko nim latam,ale w zależności od potrzeby-zmieniam designy.Nieprawdą jest ,jakoby tylko podstawowy Goliath nabijał lvl dronom i nam.Po to są designy,aby służyły do różnych celów,aczkolwiek nie wszystkie (niektóre tylko zmieniają wygląd,ale niczego nie dodają w walce).Tak więc np: do robienia wrót używam Veterana,daje 10 %więcej PD,do tego formacja Nietoperza,która też dodaje 8 % więcej PD .Inne designy przydają się do walk PvP , tj Enforcer -większy damage lub Bastion na mocniejsze NPC.Nie będę wymieniała wszystkich designów,który jest do czego,bo każdy ma dokładny opis,nie zamierzam wyręczać leniuchów.
    Nie chce się samemu sprawdzić,a potem zdziwienie,że jest tak ,a nie inaczej,albo wypisywanie bzdur na czacie lub tutaj.

14. soowas

soowas User

A co to wnosi do tematu?

15. Adalon

Adalon User

=Aspazja= Twoje bardzo indywidualne podejście do gry która w założeniach główny nacisk kładzie na PvP jest znane dla osób, które poczytują forum a kwestia "wierności Goliathowi" jest kwestią gustu z którą nie zamierzam dyskutować choć jej nie rozumiem (sam sporo czasu grałem golcem i przez półtora roku ignorowałem istnienie karetki w inwentarzu - gdy dla spróbowania przesiadłem się na karetkę to ta próba trwa już ponad pół roku i jakoś mi nie spieszno aby wrócić do golca jako głównego statku, co nie zmienia faktu, że na stałe mam wyposażone spirka pod boxy, cytkę pod przesyłanie surek bicie piratów z kamyka w teamie i obronę bazy i leonka na pierwszą galę bo taniej i szybciej bić alieny na szewronie na 1 gali z rakiet niż golcem/karetką z amunicji x2-x3 i mniej sepromu się zużywa a obecnie powoli ubieram tartarusa do ganiania za graczami latającymi na autopilocie ;) - po prostu mam chroniczną niechęć do przekładania gearu ;) )

Wracając do tematu - ostatnio miałem "buga" bo nabijając exp dronom stanęło w hangarze na 1597 i tak stało mimo że na mapie już było [6] przy dronach - pewnie kwestia ciasteczek i historii przeglądarki :)
    Najszybciej to idzie phoeniksem na kubikach jak się ma kolegę ;) a solo dobrze zrobionym leonkiem :)

16. na golcu X nie wbija lvl'a, zmiencie se statek (pchełką sie najszybciej wbija level jakies 6 minut na x-2)

17. soowas

soowas User

Dokładnie. Zmieniłem design i zaczęły expić.

18. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.