Brak możliwości przyjęcia misji zimowych

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PSYCHOAKTYWNY, 6 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Problem jest mniej więcej taki, że nijak nie jestem w stanie przyjąć żadnej z misji specjalnej. Pierwszych kilka razy to jeszcze, ale po 2 dniach eventu po kliknięciu zielonego przycisku PRZYJMIJ MISJĘ coś nie chce jej przyjąć. Totalnie nic się nie dzieje, tylko raz udało mi się przeklikać go na śmierć i dopiero przyjęło, ale tylko ten jeden raz.

2. A nie zalega Ci jakaś poprzednia misja specjalna? być może, że nie możesz przyjąć zimowej gdyż masz inną nieukończoną z poprzednich eventów. Sprawdź na spokojnie, standardowo wyczyść przeglądarkę.

3. Nic nie zalega, przeglądarka jest plus minus czysta. Co ciekawe mogę przyjąć misję na ice meteory ale na te za scrap, klucze i inne fajniutkie nagrody już nie.

4. To są misje codzienne. Jest ich 6 (na batki i proty,cubiki i antki,mk i dk, oraz 3 misje na mapach x-3 na cordy i zbieranie cargo)
    Działa to tak iż jedna z nich każdego dnia jest możliwa do zrobienia wystarczy poszukać. Błąd bp że wszystkie wiszą no ale cóż można się przyzwyczaić do błędów gry. Co do misji na icy kumulują się, tyle tylko żeby otrzymać kolejną ( raz dziennie dochodzą 2 zimowe) trzeba zrobić je po kolei, czyli innymi słowy czekać na ice meteoridy i robić po kilka misji próbując dorwać Ica przy tłumie graczy :D

5. MOD_Moth

MOD_Moth User

Temat nieaktualny, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.