Brak nagrody

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika TeKalke123, 19 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TeKalke123

TeKalke123 User

Witam,
    to już drugi raz kiedy spotkałem się z brakiem nagrody za Demanera oraz brakiem skrzyneczki.
    http://scr.hu/0whid/ok2k4
    http://scr.hu/0whid/glmur
    Jak dobrze wyczytałem to nagroda jest przydzielana nawet za 1 pkt obrażeń. Co w tej sytuacji należałoby zrobić?

2. kurka

kurka User

syfiasty event...nawet jak sie pojawi "gwarantowana skrzynka" to nie da sie jej podniesc,bo 40 ludzi na niej siedzi,a po chwili znika!!!:mad: taka to jest gwarantowana nagroda:confused: a pet tego nie łyka

3. stworzyłem podobny temat, skrzynka znika jak cargo, nie ma co się denerwowac :) zapewne to się już nie zmieni wiec.. swieże powietrze dobrze zrobi i oczy odpoczną :D

4. Mam to samo zero nagrody brak skrzyneczki syfiasty event jak zwykle bugpoint

5. termi330

termi330 User

no masakra z tymi demanerami ... ja juz wole bic chociaz by te DK czy tam cubiki niz te demanery co za nie 400 urki sie dostaje xd

6. Cocinella

Cocinella User

Pompę sobie z ludzi BP zrobiło z tymi nagrodami za demanery i tyle ...a iwent opisany tak że żal..

7. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Problemy zostały zgłoszone wczoraj rano, dotyczą one wszystkich serwerów więc liczymy na szybkie rozwiązanie. Póki co pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

8. niech dadzą znac jak to naprawia,bo teraz szkoda czasu i amunicji na demanera

9. Zrobią to pod koniec roku i może będziemy mieli parę dni naprawionych demanerów chociaż trochę w to wątpię :p

10. TeKalke123

TeKalke123 User

Ok, to czekam na rozwój sytuacji :D.

11. Ramter

Ramter User

MOD_Mersenne ale jakie konkretnie czy znikanie tej skrzynki jak cargo można uznać za bug bo jeżeli to nie jest bug to nie ma sensu bić tych demanerów

12. no..caly bigpoint,rekompensaty za skradzione skrzynki tez nie zobaczymy:confused:

13. Od 12 to w ogóle się nie pojawiają demanery, także poniekąd naprawili problem.

14. polo79

polo79 User

noooo,nie ma demanerow,nie ma skrzynek...naprawione;)

15. Poprawią demanery tak samo jak x4 z podwójnych nagród z wrót. To teraz pewnie nikt skrzynki nie zobaczy :D

polo79 lubi to.
  16. TeKalke123

TeKalke123 User

Temat chyba stracił sens, ponieważ w FAQ została zmieniona data z 19-31.12 na 19-20.12.
    Będzie można spodziewać się czegoś w zamiast?

17. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

tak - spodziewaj się dalszych cudów i innych wianków ze strony bugpointu ;)

18. Adalon

Adalon User

19. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.