brak osłony

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SMS_Moltke, 12 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMS_Moltke

SMS_Moltke User

Dzień dobry

Wiele było wpadek tej gry, jedne większe inne mniejsze. Od kiedy sięgam pamięcią (a grę znam grubo ponad dekadę) DO nie przejmował się graczami.

Czasem o dziwo dawał jednak nawet prezenty. Ale zgodnie z przysłowiem "kto daje i odbiera ten się w ...."

Wchodzę na hangar i patrzę i szukam, w hangarze mam dwie nowe osłony SG3N-B03. Hmm z logowań w listopadzie dostałem 2 to by się zgadzało. Tyle, że przy okazji przenoszenia montowni był kupon z którego skorzystałem i także otrzymałem 1 osłonę. Tyle, że ona jest niewidzialna. No po prostu nie ma!

Ciekawe jak u innych graczy?

Przykre to, że DO kolejny raz nas oszukuje.

Czego bym oczekiwała od opiekunów forum. Nic - już się przekonałem bowiem, że mają problem z zegarem, i są niczym flagi na wietrze, wieją i furgoca, ale nic z tego pożytecznego dla graczy nie wynika.

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

temat wątku zmieniam na odpowiedni. Jeśli czegoś Ci brakuje, lub coś Ci się nie wyświetla, to nalezy to zgłosić do Pomocy Technicznej, bo z pozycji forum nie sprawdzimy Twojego konta.
    Wątek zamykam.

@Cupak, Twój post usuwam, bo jak zwykle nie wnosi nic do tematu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.