Brak podwojenia

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *PABLO**PL**DIABLO*, 19 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. I co z tego, że zostanie powtórzony? Niech dadzą mi 80k uri i 200 energii które wywaliłem w zete, bo nic mi z x2 wrot kolejnych jak znów będe musiał sam wydać urke, żeby złożyć wrota :mad:

2. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ty ciesz się że masz dresy, których nie miałeś, a dali ci przez przypadek. teraz sobie zrekompensowali :)

3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Nie ma sensu drążyć dalej tego tematu poniewaz od północy dali kolejne podwojnienie nagród, więc zamiast żalić się na forum powinniście wykorzystać to podwojenie w 100%, aby znowu ktoś nie płakał, że przegapił :p

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

4. ATB

ATB User

Jest dzisiaj na bank? bo nie chcę sie później "denerwować".

5. cruiser93

cruiser93 User

Jest. I nie wiem czy to tylko firma czy wszyscy ale mam 5% więcej urki za wszystko.

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Tak jest :) Sprawdzałem :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Robione zaraz po wprowadzeniu ;)
    22.06.2016 - 00:49[​IMG]Otrzymałeś 269166 PD
    22.06.2016 - 00:49[​IMG]Otrzymałeś 2811 poważania
    22.06.2016 - 00:49[​IMG]Zebrano zielone klucze do skrzyni (8 szt.)
    22.06.2016 - 00:49[​IMG]Przeszedłeś Wrota Hadesu!
    22.06.2016 - 00:49[​IMG]Otrzymałeś 9200000 PD
    22.06.2016 - 00:49[​IMG]Otrzymałeś 960960 poważania
    22.06.2016 - 00:49[​IMG]Zebrałeś 16 CDD.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

środa vs niedziela nie widzisz roznicy? dzien wolny a dzien pracujacy? dali na tygodniu promocje zeby kogo zadowolic? niech mi zwroca za 3 gammy 4 bety i 6 alf z niedzieli kiedy moglem grac smiech na sali nie mow mi ze mamy sie cieszyc ta dzisiejsza promocja. ze wam sie juz wakacje zaczely to nie znaczy ze kazdy moze sobie pozwolic na olanie roboty bo promocja na wrota jest na tygodniu

9. Ja naprawdę nie wiem o co wam chodzi. Cieszcie się, że w ogóle macie jakiekolwiek promocje a nie będziecie się żalić o ich porach występowania. Za wszystko byscie chcieli rekompensaty a pomyślcie sobie ile tysiecy graczy jest domagajacych się czegoś za właśnie takie zdarzenia. Postawicie się trochę w roli pracowników BP... :confused::confused:

Ostatnie edytowanie: 22 czerwca 2016
  10. Alfa.Star

Alfa.Star User

pewnie nic tylko sie cieszyc ze gdy siedzisz w robocie to reszta serwera zarabia bialke albo przegania cie w rankingu bo pracowac nie musi na wszystko tatus i mamusia daja

11. Oj Rafałku, dzisiaj cały dzień na forum Cię widać, pewnie na luzie wbijasz tyle samo białki co wszyscy. :D

12. Alfa.Star

Alfa.Star User

zrobilem dzis tylko 1 wrota LoW :p na forum mam dostep z telefonu ale grac nie pogram
    ps. graty szeregowego generalka :)

13. Ech, to laptop by się przydał. :p Zresztą siedzenie we wrotach po czasie to ciężka sprawa. :p
    A dziękuję. :)

14. Nikt tu nie płacze Żbiku poprostu nikt nie lubi jak sie go robi w *coś*

Mimo braku jednej literki, można domyśleć się co chciałeś napisać. Prosze dobieraj słowa tak, aby nie łamały punktu 1.2 regulaminu forum.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 czerwca 2016
  15. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Nie zapominaj, że niedziela jest dniem wolny nie tylko dla Ciebie ale też dla pracowników BP. Nie zapominaj o tym .

Tu się zgodzę ale trzeba sie pogodzić z faktem, że pracownik BP to też człowiek i ma prawo do odpoczynku, jak każda osoba pracująca.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

16. Dzisiaj znowu podwójne nagrody, więc jak tu ich nie kochać. :D

MOD_ŻBIK lubi to.
  17. Ten temat prowadzi do nikąd panowie, proponuję to zamknąć, bo to jest zwykłe nabijanie postów

18. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Masz rację ;) Wszystko na temat brak podwojenia w ubiegłą niedziele zostało powiedziane więc temat zamykam ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.