Brak powrotu po ukończeniu wrót

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika Crossa11, 14 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Crossa11

Crossa11 User

Robiłem dzisiaj wrota epsilon, dla eventu. I mam mega problem od godziny 14. Po ukończeniu wrót mam napis że ukończyłem wrota i tyle. Ani nagród ani portalu powrotnego, po prostu nic, wiszę we wrotach i nie moge z nich wyjść i dalej grać. Po relgo ciągle wracam do wrót jest odliczanie lecą listę fale i info o ukończeniu wrót.

2. arczi54

arczi54 User

zrobiłem 3 zety i 0 nagród

3. Cipherr

Cipherr User

Mam identyczny problem. Wiszę w Epsilonie i koniec

4. SzanujZie

SzanujZie User

dELTA UKOŃCZONA I PO CZASIE WYSKAKUJE POŁĄCZ PONOWNIE

5. ViX

ViX User

Też miałem problem z wyjściem z wrót.
    Pomogło to, żeby wybrać Logout jak wyskoczy to okno. Potem można wybrać inny statek i przynajmniej można wyjść w taki sposób z wrót. Nawet można zrobić skok i wybrać ten statek, który utknął i w taki sposób go wydostać. Oczywiście po ponownym wejściu w te wrota problem jest ten sam.

6. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

problem zgłoszony do programistów.

7. Nikt_Inny

Nikt_Inny User

Mija około 24h odkąd siedzę w epsilonie i nie dostaje nagrody i nie przekierowywuje mnie na baze rodzimą ani portalu powrotnego. Liczę na szybką naprawę tego błędu i rekompensate. Pozdrawiam

8. witam,mam to samo od wczoraj sie dze w kappie,i wyleciec nie moge tak jak ty nie dostałem nagrody za wrota,support mi odpisał zebym statek zmienił :mad: i ze zgloszone programistom i ciekawy jestem jak to rozstrzygna.

9. kalbuk10

kalbuk10 User

arczi54 jak zrobiłes 3 zety ? jak z wrotek nie można wylecieć i gg dalej jest aktywne ze kolejnego ni można zrobić

10. Wypadałoby to naprawić, bo jutro niedziela i każdy by chciał x2 nagrody...

11. -PŁONER-

-PŁONER- User

TL bedzie to naprawione na jutro czy nie warto wskakiwac???

12. Crossa11

Crossa11 User

Na angielskim forum doczytałem że problem dotyczy tylko 4 wrót. Zety, Kappy, epsilon, i delty chyba. Mogli by na jutro ta zete naprawić. Ciekawe czy "programiści" pracują w weekend.

13. Stanleyek

Stanleyek User

Ja wiszę we wrotach Kapa, najlepszy statek poza grą, ciekawe czy zaliczą ukończenie dzisiaj bo zależy mi na podwójnej ilości wrót.

14. mleszko

mleszko User

Zwis we wrotach
    Przypadek czy celowa robota?
    Mróz 2023
    Już teraz dostępne są kolejne designy z serii Frost: Frost Solace Plus i Frost Goliath-x. Kup je w sklepie razem z dodatkową amunicją lub spróbuj szczęścia, szukając ich we wrotach Delta, Epsilon, Zeta i Kappa!

15. ja też stoje w miejscu mam fale 26 w zecie, a boss już pokonany, pokazuje że wrota ukończone, nagrody brak ale dalej stoją, wchodzę znów i lecą fale pojedynczo (ale bez przeciwników) aż do 30, znowu wyrzuca, i tak w kółko

i jeszcze w kółko wyskakuje powiadomienie o cookies

to ja czekam na przynajmniej 2 havoki kompensaty bo nie mogę w ogóle zrobić teraz planowanych wrót a później w trakcie dnia nie mam czasu

16. _Favc1o_

_Favc1o_ User

Ten sam problem Epsilon stoi, Zeta stoi teraz wlecialem w gamme zobaczymy co sie stanie

17. S3nd3r

S3nd3r User

Programiści w weekend nie pracują, więc nie wiem czemu wszyscy liczycie, że wam to naprawią na już, zapewne naprawią dopiero w środę, bo w tedy jest zawsze konserwacja.
    Przypominam, że zepsute wrota to Kappa, Delta, Epsilon, Zeta.
    ABG i Lambda na pewno działa, bo zrobiłem, nie wiem jak tam Hadesy ale raczej też działają.
    Jedyna możliwość wyjścia wrót to zmiana statku po wylogowaniu/skok statku.

18. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

wątpię, raczej im to trochę zajmie

19. νιмes

νιмes User

ABG tak laguje że straciłem wszystkie życia w becie. liczę na spora rekompensate.

~SPRINT~ lubi to.
  20. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

muehehehehe :D
    vimes nobek :p

żadnych zwrotów :confused:
    tylko kodzik dla wszystkich, np rabacik :eek: