Brak przedmiotów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika vendarko, 4 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vendarko

vendarko User

Sprawa wygląda tak, że miałem przerwę w grze i gdy teraz chciałem sobie pograć to okazało się, że wszystkie lasery, generatory, dodatki, amunicja i inne po prostu znikły... Nigdzie ich nie ma, przeszukałem wszystko. Macie jakieś pomysły gdzie mogę znaleźć mój sprzęt? Albo jak go odzyskać? Bo dużo się napracowałem by to wszystko zdobyć, nawet zakupiłem uridium by było prościej.

Pozdrawiam :)

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Jeśli nie posiadasz swoich przedmiotów w inwertarzu to jedyny sposób, aby te przedmioty odzyskać jest kontakt z pomocą techniczną. Jakbyś nie wiedział jak napisać do Nich użyj hiperłącza z mojej sygnaturki ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Na pewno wszytko? ^^ Nie wiem kiedy grałeś po raz ostatni, ale może przed wprowadzeniem tego śmiesznego hangaru, przeszukaj wszystkie statki jakie masz, być może cały inwentarz został na którymś z nich, teraz każdy design jest osobnym statkiem, więc musisz przeszukać dość dokładnie. :)

4. vendarko

vendarko User

Już napisałem do pomocy technicznej, dzięki za informacje. Każdy statek przeszukałem, nie ma kompletnie nic :(

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

wystarczy klikanc inwentarz i pokarze wszystkie przedmioty nie zaleznie od tego na jakim statku sie znajdowaly

6. vendarko

vendarko User

Tam też pustka...

7. MOD_Tiger

MOD_Tiger User

Witaj

Niestety czasami tak się zdarza w przypadku gdy konto przez dłuższy okres czasu jest nieaktywne.
    Tak jak już wcześniej wspominał MOD_Żbik jedynym miejscem gdzie otrzymasz pomoc w tej sprawie jest support.
    Jeśli już napisałeś to uzbrój się w cierpliwość wyposażenie jakie posiadałeś będzie zwrócone ale może to potrwać.

Pozdrawiam
    MOD_Tiger

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.