Brak przedmiotu za uridium

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czarny, 16 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czarny

Czarny User

Witam w dniu dzisiejszym kupiłem boster rozdzielacz którego nie otrzymałem. Ktoś z was miał może podobny problem? Uridium zostało standardowo zabrane wpis w dzienniku jest a przedmiotu brak.

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

W grze wejdź w ekstrasy, wybierz właściwy booster i sprawdź jakie posiadasz(czy jest z końcówką -02)

Jeżeli nadal nie masz boosterka to skieruj się do pomocy technicznej.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

3. Czarny

Czarny User

Nie gram od wczoraj i nie pomyliłem powielacza z rozdzielaczem. Pierwszy raz mam takową sytuacje, co zbyt dobrze nie wróży o jakości serwerów i bezpieczeństwie chociażby naszych danych płatności itd. bo skoro kupuje coś to jak to jest możliwe, że nie otrzymuje nic po mimo że coś jest zabierane i widnieje wpis w dzienniku. Od szacownej pomocy dostałem informację żeby czekać i trwa weryfikacja. Jaką mam gwarancje, ze cokolwiek zrobią. Jeśli po prostu przetrzymają mnie czas na który były bostery to odpiszą mi, że go wykorzystałem, choć faktycznie nic nie otrzymałem. Mało tego nie mogę kupić kolejnych bo nie mam gwarancji, że sytuacja się nie powtórzy. Prosze o informacje gdzie mogę składać skargę i co dokładnie uwidocznić jeśli sprawa nie zostanie rozwiązana.

4. MOD_Moth

MOD_Moth User

Skargę możesz napisać do pomocy technicznej. Tam zostanie sprawdzone czy faktycznie doszło do błędu i nie dopisano Ci powielacza, czy omyłkowo zakupiony został inny przedmiot.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

5. Czarny

Czarny User

Właśnie otrzymałem odpowiedź i tak jak się spodziewałem po sprawdzeniu odpisano mi że boster-rozdzielacz wykorzystałem. Domyślając się bez sensownej odpowiedzi nie wylatałem 10 h (bo raczej tyle trwa zakupiony boster), tylko 8 ( od momentu kupienia bostera do momentu odpowiedzi na zgłoszenie). A bosterów jak nie było tak nie ma. Gratuluję kompetencji i ciekawe czy moje zgłoszenie było faktycznie sprawdzone.
    Proszę o pomoc GTL co mam konkretnie napisać w zgłoszeniu aby moje zgłoszenie nie było obsługiwane przez te same osoby które udzielały odpowiedzi na wcześniejsze pytanie i których ma dotyczyć skarga. Pamiętam że już kiedyś coś takiego pisała ale nie mogę tego zlokalizować.

6. Taka prawda, w polskiej pomocy technicznej siedzą osoby z przypadku.

7. Na im wyżej siedzące osoby skargę składamy, tym na większego głupca wychodzimy.

Złóżcie skargę np. na TL, to zgadnijcie kto odpisze. :rolleyes:

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.